ISMT zorgt voor akoestisch comfort
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
30 maart 2022

Akoestische vloerisolatie

Begunstigend lid ISMT heeft het programma akoestische vloerisolatie vernieuwd. Samen met Isolgomma Highmat en Point is er een brede selectie aan mogelijkheden, die toepasbaar is op ieder type constructie vloer en onder iedere dekvloer.

De rol producten van Isolgomma zijn er nu in 4 variaties: 

  • Isolgomma Roll (5mm)
  • Isolgomma Uproll (9mm)
  • Isolgomma Grei (7mm)
  • Isolgomma Upgrei (10mm)

Het vernieuwde assortiment akoestische isolatierollen - voor onder de dekvloer - is gebaseerd op een gepatenteerde technologie, waarmee de beste akoestische prestaties worden bereikt door gebruik te maken van 90% gerecycleerde materialen. Bekijk het vernieuwde programma.

Projectbegeleiding

Als u akoestische vloerisolatie producten bij ISMT koopt, beschikt u direct over de knowhow van het technisch personeel, dat u zowel tijdens de planningsfase als tijdens de installatie en het testen kan bijstaan. De projectbegeleiding geeft zekerheid in alle fases van het project. De technici van ISMT staan tot uw beschikking om u te informeren en te helpen bij het bepalen van de materialen die nodig zijn om te voldoen aan de bouwbesluiteisen en eventueel aanvullende eisen die gevraagd worden. Het optimaliseren van het akoestisch comfort is altijd het gemeenschappelijk do

Eenvoudig te verwerken

Het leggen van de Isolgamma rollen onder de dekvloer gaat snel en eenvoudig, dankzij de handige snijtekens op het doek en de zelfklevende langsnaad. Hierdoor kunnen de uiteinden snel en met goede akoestische prestaties worden samengevoegd. Hoe dat werkt? Bekijk hiervoor de video met verwerkingsinstructies.

Meer informatie over de akoestische oplossingen van ISMT? Kijk op www.ismt-bv.com of bel 088-0184900. ISMT vertelt u er graag meer over.

Deel dit artikel: