Girlpower in de afbouw!
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
06 april 2022

#Afbouwvrouwen

Stukadoor. Vloerenlegger. Natuursteenbewerker. Plafond- en wandmonteur. We hebben allemaal stoere beroepen in onze sectoren en de afbouw heeft de naam een échte mannenwereld te zijn. Maar er zit heel wat girlpower in de afbouw! 

Op 8 maart jl. was het de internationale dag van de vrouw. Collega-brancheorganisatie Bouwend Nederland vroeg met de hashtag bouwvrouwen aandacht voor vrouwen, die bewust hebben gekozen voor een carrière in de bouw. NOA haakte direct aan met #afbouwvrouwen, want onze branche biedt ook volop mogelijkheden voor enthousiaste, talentvolle, ambitieuze vrouwen! 

In onze sectoren werken steeds meer vrouwen. Logisch, want het is een prachtige sector. Niet alleen voor administratieve werkzaamheden, ook steeds vaker op de werkvloer. En er zijn tal van vrouwelijke ondernemers en werkgevers, die zeer succesvol hun business runnen. En wat te denken van de dames die bij fabrikanten en leveranciers een belangrijke rol vervullen? Zowel in het management als op de bouwplaats komen er steeds meer vrouwen bij. Gelukkig, want we hebben volop mensen nodig. Met een kleine selectie van vrouwelijke toppers laten we graag zien dat de afbouw een fantastische sector is om in te werken.

Deel dit artikel: