Optimaliseer samenwerking en efficiëntie in de afbouwsector
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
19 december 2023

3D BIM-software

Met geavanceerde tools voor projectbeheer en samenwerking stroomlijnt Trimble Connect communicatie en coördinatie binnen teams. Trimble Connect van begunstigend lid Construsoft is daarmee dé tool die bedrijven in de afbouwsector in staat stelt om processen te stroomlijnen, communicatie te verbeteren en efficiëntie te verhogen.

Wat maakt Trimble Connect zo waardevol voor jouw team?

Geïntegreerde samenwerking:

Trimble Connect biedt een centraal platform waarop alle projectbetrokkenen, van architecten tot aannemers en onderaannemers, naadloos kunnen samenwerken. Het delen van informatie, plannen en updates wordt eenvoudiger dan ooit tevoren.

Real-time updates:

Blijf altijd up-to-date met real-time informatie over projectontwikkelingen. Trimble Connect zorgt ervoor dat iedereen toegang heeft tot de meest recente documenten en wijzigingen, waardoor vertragingen en fouten worden voorkomen.

Efficiënt projectbeheer:

Met Trimble Connect kunnen teams projecten efficiënter beheren. Van planning en taaktoewijzing tot voortgangscontrole en budgetbewaking, Trimble Connect vereenvoudigt het gehele projectbeheerproces.

BIM-ondersteuning:

Voor bedrijven die gebruik maken van Building Information Modeling (BIM), biedt Trimble Connect geavanceerde ondersteuning. Optimaliseer de coördinatie tussen verschillende disciplines en creëer een geïntegreerde benadering van ontwerp, constructie en onderhoud.

Even sparren of meer zien van de cloudoplossingen voor de afbouwsector?

Construsoft helpt je graag verder. Vraag een vrijblijvende online demo of een adviesgesprek aan met een van onze specialisten. Ga hiervoor naar www.trimbleconnect.nl.

Deel dit artikel: