Pak je korting
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA

Ledenvoordeel op nieuwe bedrijfswagens!

NOA heeft met twee automerken een aantrekkelijke afspraak gemaakt als NOA-leden bij de Erkende dealer van Opel of Volkswagen (in de omgeving) een nieuwe bedrijfswagen willen kopen. Ook hebben we met Multilease ledenvoordeel afgesproken over het leasen van een bus of personenauto.

Als lid van NOA profiteer je van hoge kortingen op de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen van Volkswagen en Opel! De korting kan, afhankelijk van merk en type, oplopen tot 24%. Voor de exacte kortingen en om direct meer info over de mogelijkheden te krijgen, moet je jouw e-mailadres achterlaten.

Opel kortingen

Bij Opel Bedrijfswagens krijg je niet alleen de keuze uit de bedrijfswagens Combo, Vivaro en Movano, maar wordt ook voor elk model gespecialiseerde ombouwmogelijkheden, maatwerk en de juiste inrichting aangeboden. Het ledenvoordeel geldt bij alle officiële merkdealers van Opel.

Vraag hier jouw Opel korting aan.

Volkswagen kortingen

Pon’s Automobielhandel is de importeur van onder meer Volkswagen Bedrijfswagens. Via hun uitgebreide dealernetwerk bieden zij alle vormen van onderhoud, reparatie, schadeherstel en verhuur voor personenauto’s en bedrijfswagens. Als NOA-partner bieden zij spectaculaire kortingen op de aanschaf van een Volkswagen Caddy, Transporter, Crafter en Amarok. Het aanbod, de service, garantie en onderhoud gelden bij alle officiële dealers van Volkswagen.

Vraag hier jouw Volkswagen korting aan.

Multilease kortingen

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een bedrijfswagen of personenauto? Hiervoor hebben we voor alle NOA-leden minimaal 5% korting én gedegen advies bij Multilease.