Snelcursus en een uitgebreide uitleg
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA

Facebook bedrijfspagina maken

Kies voor veel publiek, kies voor social media! Een bedrijfspagina op Facebook zorgt écht voor nieuwe klanten. Hoe je dat moet doen, staat in onze nieuwe uitgebreide Facebook handleiding. En wil je meteen beginnen, dan doe je de snelcursus!

Zorg ervoor dat jouw bedrijf zichtbaar is op social media. Meer dan 7,6 miljoen Nederlanders zijn namelijk dagelijks actief op Facebook. Daar moet jouw bedrijf dus ook te vinden zijn. Je moet één keer een goede bedrijfspagina aanmaken en daarna is het een kwestie van bijhouden. Klussen én klikken dus! Dat levert je vervolgens weer nieuwe klussen op.  

Stap-voor-stap-handleiding

In onze uitgebreide handleiding hebben we stap voor stap alle onderdelen beschreven, die ervoor zorgen dat jouw bedrijfspagina er tiptop uitziet. De handleiding zit boordevol afbeeldingen, zodat je aan de hand van plaatjes de weg wordt gewezen: iedereen die internet op kan starten, kan nu dus ook Facebooken! 

Snelcursus 

Voor de mensen die ongeduldig zijn en meteen van start willen (ken jezelf…) is er ook een snelcursus! Dan hoef je amper te lezen en kun je meteen ‘meters maken’.