07 mei 2024
Cursus De WOW-factoren van jouw onderneming

Cursus De WOW-factoren van jouw onderneming

Deze doe-dag ga je belangrijke strategiekeuzes maken om actief aan meer onderscheidend vermogen te werken en zo je concurrentiepositie te versterken. In elke fase van het werkproces bestaan immers praktische mogelijkheden om klanten echt meerwaarde te laten ervaren en daarmee hun loyaliteit te vergroten. Daarnaast is er aandacht voor onnodige faalkosten.

Onderscheidend én efficiënt werken in alle fasen van het werkproces verbetert aantoonbaar de bedrijfsprestaties en draagt direct bij aan het rendement. Tijdens deze afsluitende trainingsdag van de NOA-Ondernemersopleiding, die ook als afzonderlijke cursus te volgen is, ga je voor jouw onderneming echte WOW-factoren bepalen. Daaraan koppel je vervolgens de bewuste inzet van tactische en operationele marketinginstrumenten. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar tijdens deze dag wordt dit heel praktisch vertaald. Hoe groot of klein jouw onderneming ook is, na deze cursusdag zorg je dat jouw bewuste strategiekeuze verankerd worden in de werkprocessen.

Tijdens deze cursus leer je:

  • te focussen op strategische marketing;
  • de WOW-factoren van je onderneming te bepalen;
  • de verschillende fasen in je werkproces onderscheidend te maken voor klanten én faalkosten te vermijden;
  • handige instrumenten te gebruiken om je werkzaamheden en marketing aan elkaar te koppelen.

Jouw resultaat:

Je verhoogt je klantwaarde én gaat in alle fases van je werkproces, van acquisitie en aanvraag, tot werkvoorbereiding, oplevering en nazorg efficiënter werken. Steeds meer ideale klanten weten jou daardoor te vinden. Dat maakt het werk nóg leuker. Vind je je werk toch al heel erg leuk? Doe het dan, omdat je zult merken dat je winstmarge verbetert.

Docent Marc Wichman:

Van origine een econoom en jurist. Deze inhoudelijke achtergrond heeft hij in zijn loopbaan uitgebreid met kennis en vaardigheden op het gebied van proces- en verandermanagement. Marc ontwerpt en regisseert regelmatig trajecten voor organisatieverandering en is bedreven om beleid en strategie praktisch te vertalen.

Handige informatie

Locatie: NOA, De Smalle Zijde 20A, 3903 LP Veenendaal
Aantal: Minimum aantal deelnemers: 10 (maximaal 20)
Duur: hele dag, van 09.00 tot 16.30 uur
Wanneer: 7 mei 2024
Cursusprijs: € 130,00 excl. btw

Bekijk alle cursussen (en voorwaarden) die NOA in het Winterprogramma heeft opgenomen.

Ondernemersopleiding

Deze cursus is onderdeel van de NOA Ondernemersopleiding; 10 praktische lesdagen om allerhande ondernemersvaardigheden te verbeteren en slimmer én met meer rendement te ondernemen. Wil je deelnemen aan de volledig ondernemersopleiding? Bekijk die hier.

Inschrijven

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  • 06-12345678