Even voorstellen
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA

Naam: Marc Rijsdijk

Bedrijfsnaam: S.B.R. Vloeren en Interieur B.V.

Wat is de reden dat u in het bestuur wilde plaatsnemen?

“Ik ben gestart in de bouw als uitvoerder waarna ik ben doorgegroeid naar hoofduitvoerder en vervolgens projectleider. In 2008 heb ik de overstap gemaakt naar de vloerenbranche. Om mijn specifieke branchekennis te vergroten ben ik vanaf het eerste moment naar alle bijeenkomsten van de NOA gegaan. Hierdoor ben ik na een aantal jaren gevraagd vertegenwoordiger te worden voor de regio Zuid-Holland en Zeeland. Vanuit deze functie is de interesse gekomen in het sectorbestuur plaats te nemen.”

Voor welke zaken gaat u zich in de voorliggende bestuursperiode inzetten?

“Wij hebben als bestuur van de vloerensector een lijst gemaakt met interessante onderwerpen. Deze onderwerpen zijn inmiddels door een enquête gerangschikt. Deze lijst zal als leidraad gelden voor de door ons te behandelen onderwerpen.”

Waarop mogen de leden van NOA u aanspreken?

“NOA leden mogen mij op alles aanspreken. Daar waar de antwoorden voorhanden zijn zal ik direct antwoorden en zo niet maken we het bespreekbaar in het sectorbestuur.”

Wat zijn volgens u de belangrijkste onderwerpen waar een brancheorganisatie als NOA zich voor moet inzetten?

“Belangenbehartiging van onze leden blijft de hoofdzaak. De onderwerpen zijn vaak afhankelijk van de actualiteit. NOA is en blijft goed op de hoogte door haar secretariaat, bestuursleden en politieke lobby.”

Welke uitdagingen kent de hoofdsector?

“Naar mijn mening zijn regelgeving en personeel de grootste uitdagingen”

Heeft u naast uw ongetwijfeld drukke baan en het bestuurswerk nog tijd voor andere hobby’s? Welke?

“Ik ben ook nog onderdeel van een gezin met 3 kinderen (11, 13 en 15 jaar oud). De kinderen sporten (voetbal en turnen) graag. Hier gaat ook nog behoorlijk wat tijd in zitten (vooral bij mijn vrouw als ik eerlijk ben). De tijd die overblijft, besteed ik aan wat sporten en met vrienden iets ondernemen.”