NOA Verzekeringsdienst van Wuthrich wordt Fidus
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
26 oktober 2023

Wuthrich gewijzigd in Fidus

De NOA Verzekeringsdienst is al jaar en dag ondergebracht bij Wuthrich. NOA leden kunnen er vrijblijvend gebruik maken van een breed scala aan verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Ook biedt de verzekeringsdienst NOA-leden uitgebreid advies en dienstverlening omtrent risicomanagement. Sinds 1 oktober is de naam WUTHRICH gewijzigd in Fidus.

De NOA Verzekeringsdienst is er niet alleen om leden te attenderen op de risico’s die je als zelfstandig ondernemer loopt, maar ook om je tijdig te attenderen op mogelijke risico’s die de continuïteit van een onderneming in gevaar brengen. Maar natuurlijk adviseert de NOA Verzekeringsdienst ook over alle andere mogelijke verzekeringen.

Vanaf 1 oktober 2023 is de naam WUTHRICH gewijzigd in Fidus. De krachten zijn met Fidus gebundeld, omdat ze een gezamenlijke ambitie voor vernieuwing en klantgerichtheid hebben. Dat kan het beste onder dezelfde naam. Daarom is Wuthrich met ingang van 1 oktober officieel Fidus geworden. De naam is afgeleid van het Latijnse woord “Fiducia” wat vertrouwen betekent. Zoals leden dat van de NOA Verzekeringsdienst gewend zijn, mag je er bij Fidus op vertrouwen dat jouw zaken deskundig geregeld worden. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Fidus/NOA Verzekeringsdienst is gevestigd op Utrechtseweg 2 in De Bilt. Alle contactpersonen blijven dezelfde. Het algemene mailadres is debilt@fidus.nl en het telefoonnummer 030-2549191. Voor een toelichting op de wijzigingen kunnen NOA-leden uiteraard contact opnemen met Peter Schoonderwoerd op 06-50806592, of Jean Paul Hoogerwerf op 06-50820368.

 

Deel dit artikel: