Vernieuwde Knauf MP 75 Diamant
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
27 september 2021

Vernieuwde Knauf MP 75 Diamant

Afgelopen jaren is Knauf MP 75 Diamant - het hardere zusje van de welbekende machinepleister MP 75 - met inbreng vanuit de markt verder ontwikkeld, verbeterd en vernieuwd. De verwerking, de verwerkingstijd, kleur van de gips en de smeuïgheid is nu volledig vergelijkbaar met de MP 75. Het enige KEIHARDE onderscheid tussen MP 75 en de vernieuwde MP 75 Diamant is de hardheid, zegt begunstigend lid Knauf: “3 x harder oppervlak!”

Vraag naar hardere ondergrond neemt toe

Omdat de markt in decoratieve afwerkingen steeds groter wordt, stijgt daarmee ook de vraag naar een hardere ondergrond. De afwerking, veelal dunne pasta’s of verflagen, beschadigen sneller met de gangbare ondergronden. Met de komst van de vernieuwde MP 75 Diamant en daarmee een strak, KEIHARD eindresultaat, behoren deze beschadigingen voor een groot deel tot het verleden. 

Daarnaast is de vernieuwde MP 75 Diamant op meerdere ondergronden te verwerken en vraagt deze vernieuwde pleister minder naloop werk. Een voordeel voor jou en voor je klant. Vanaf 15 september is MP 75 Diamant te verkrijgen bij de handel met een KEIHARDE 5=4 actie.

Bekijk op de Knauf-website de productspecificaties van de vernieuwde MP 75 Diamant. Ook biedt Knauf met de nieuwe editie instructievideo’s ‘Masters in de Bouw, op locatie’ handige tips & tricks voor het werken met de gipsspuitmachine. Op deze Masters in de Bouw webpagina vind je daarnaast ook instructievideo’s met tips & tricks voor stuc, klus en gevel. 

Deel dit artikel: