'short movie bios' AfbouwVakdag
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
10 januari 2019

Uw YouTube-film op de AfbouwVakdag

Tijdens de AfbouwVakdag willen we een ‘short movie bios’ inrichten, omdat we denken dat het voor afbouwbedrijven interessant is om te zien hoe hun collega’s zich op YouTube of andere videokanalen presenteren. Ook video’s van leveranciers over (nieuwe) producten kunnen in deze speciale bios vertoond worden. De organisatie van AfbouwVakdag is daarom op zoek naar korte fimpjes.

We zijn aan het kijken of we op de AfbouwVakdag delen van bedrijfsfilm(pje)s kunnen tonen van NOA-leden en producenten/leveranciers/dienstverleners die een stand hebben op AfbouwVakdag 2019. We denken dan daarbij bijvoorbeeld aan beeldmateriaal dat op YouTube is geplaatst. Indien we hiervoor voldoende reacties krijgen, zullen we op de AfbouwVakdag een compilatie tonen. In de ‘short movie bios’ kunnen bezoekers dan zien hoe andere bedrijven zich presenteren. Het brengt ze op ideeën en er kunnen wellicht nieuwe relaties gelegd worden.

Als u wilt dat wij ook (een deel uit) uw “bedrijfsfilms” tonen, dan verzoeken wij u de video of directe link naar de video op te sturen. Filmpjes mogen niet langer zijn dan 5 minuten. Bij voorkeur ontvangen we het originele videobestand. Stuur het bijvoorbeeld via WeTransfer.com. Stuur ons anders de link waar de video te bekijken is (bijvoorbeeld YouTube of Vimeo URL), zodat we kunnen bekijken of de video te streamen is. U dient ons in elk geval toestemming te geven dat wij gebruik mogen maken van uw beeldmateriaal. Als u ons een video of link stuurt, gaan we er vanuit dat u ons daarmee goedkeuring geeft voor vertoning.

Realiseert u zich dat wij in de ‘short movie bios’ korte fragmenten willen opnemen en geen lange video’s/films vertonen. Wij zullen eventueel delen uit uw films gebruiken. Het is niet mogelijk om aan iedereen vooraf het eindresultaat te laten zien. Op 4 april 2019 is een overzicht in te zien met een tijdschema hoe laat fragmenten van een bedrijf getoond worden.

Hebt of weet u een interessante video voor vertoning op de AfbouwVakdag? We horen graag van u! Bel of mail:

Organisatie AfbouwVakdag
Rob van Boxtel
T 06 22 495 509
E info@afbouwvakdag.nl

Website: AfbouwVakdag 2019
Deel dit artikel: