Leden ontvangen NOA Actueel om de week in hun inbox
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
19 januari 2023

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Als brancheorganisatie willen we alle leden natuurlijk zo snel en goed mogelijk op de hoogte houden van nieuws, ontwikkelingen en veranderingen in wet- en regelgeving. Ook praktische tips om effectief en efficiënt te ondernemen worden in onze nieuwsbrieven graag gelezen. Deze nieuwsvoorziening, die we onder de naam NOA Actueel verspreiden, wordt tweewekelijks gemaild.

NOA prijst zich gelukkig met de hoge leespercentages van onze digitale nieuwsbrieven. Leden zijn blij met de nieuwsvoorziening en dat willen we graag zo houden. Daarom inventariseerden we in 2022 onder leden en begunstigende leden welke zaken en frequentie gewenst zijn. Hoewel veel ondernemers aangaven “dat het zo prima was”, bleek toch ook wel dat het aantal nieuwsbrieven dat men ontving best veel was en dat er weleens een mail werd overgeslagen.

Om de week plus apart sectornieuws

Daarom brengen we NOA Actueel met ingang van 2023 niet meer wekelijks maar tweewekelijks uit. Hierdoor houden we alle leden toch goed op de hoogte van ontwikkelingen en belangrijke zaken, maar komt er een betere balans in de verspreiding van NOA Actueel en sectornieuwsbrieven met uitnodigingen voor vergaderingen, bijeenkomsten etc. Tussentijds wordt actueel nieuws natuurlijk al wel op de website gepubliceerd.

Gesegmenteerd nieuws

We gaan ons nieuws in NOA Actueel ook segmenteren. Berichten die voor alle NOA-leden interessant zijn, krijgt natuurlijk iedereen, maar bijvoorbeeld stukadoors gerelateerd nieuws staat alleen in de nieuwsbrief voor leden van de hoofdsector Stukadoren & Afbouw en zaken die alleen de natuursteensector aangaan, komen alleen in de NOA Actueel van de hoofdsector Natuursteen. Onderaan elke NOA Actueel hebben leden voorlopig de mogelijkheid om door te klikken en ook het nieuws voor alle andere hoofdsectoren te bekijken.

Deel dit artikel: