Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
29 juni 2022

Topprestaties bij meer vocht

Met de spuitpleister Spacks van begunstigend lid Strikolith kan een gladde, fijne of grove structuur op een vlakke ondergrond aangebracht worden. Al jarenlang kennen we de Spacks Excellence (een basis witte spuitpleister) en de Spacks Innovance (een zeer harde spacks). Nu is er een nieuwe, bijzondere spacks aan het rijtje toegevoegd: de Spacks Preference. Een spuitpleister die het beste presteert onder kritische omstandigheden.  

Strikolith Spacks Preference mag worden verwerkt op ondergronden die maximaal 6 gewichtsprocenten vocht bevatten. Hierdoor is Spacks Preference volgens Strikolith uitermate geschikt voor ons vochtige klimaat en ons snelle bouwtempo. Daarnaast is er minder risico op verkleuringen en/of aftekening in het eindresultaat en aangezien Strikolith Spacks Preference kalkvrij is, is deze spuitpleister minder agressief en belastend voor huid en ogen.

Gratis Strikolith Pro Pakket?

Meer informatie kunt u uiteraard vinden op de website van Strikolith. Zelf aan de slag? Vraag dan het gratis Strikolith Pro Pakket aan. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met het Strikolith Infocenter via (0162) 514 750.

Deel dit artikel: