Een dikke glossy over de afbouw!
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
08 november 2023

NOA woonmagazine

Er is een speciale uitgave van NOA Magazine uitgebracht, die helemaal in het teken staat van onze branches. Woonconsumenten en (potentiële) opdrachtgevers kunnen erin zien én lezen wat er allemaal mogelijk is op het gebied van afbouw. Het inspiratie woonmagazine bestaat uit maar liefst 108 pagina’s en is een heerlijk blader- en leesblad voor mensen die interesse hebben in bouwen, verbouwen en interieurstyling. 

Alle leden van NOA ontvangen eerdaags een doosje met drie magazines. Zodat er exemplaren kunnen worden uitgedeeld en in de showroom kunnen worden gelegd. We willen iedereen laten zien dat NOA-bedrijven dé mooimakers van Nederland zijn!

NOA-leden kunnen de woonmagazines als relatiegeschenk weggeven en - met een stempel of sticker van jouw bedrijf op de achterzijde - in de wachtruimte neerleggen bij de fysiotherapeut of dokterspraktijk. En natuurlijk bij de kapper. Ook aannemers, waar je vaak voor werkt, kun je een exemplaar geven. En wat denk je van makelaars, keuken- en badkamerspecialisten in jouw buurt? Er zijn legio locaties te bedenken waar je jouw bedrijf en de sector kunt promoten; doe er je voordeel mee.

Op de Afbouw Vakdagen, 8 en 9 november tot 21.00 uur in Gorinchem, kunnen leden nog meer exemplaren afhalen in de stand van NOA. Want we kunnen ons voorstellen dat je het woonmagazine aan nog veel meer mensen wilt laten lezen. Mocht je de Afbouw Vakdagen hebben gemist, rij dan binnenkort langs Veenendaal en haal er nog een heel stel op bij NOA (zo lang de voorraad strekt). Tegen betaling van de portikosten zijn we ook graag bereid om de woonmagazines naar je toe te sturen. Stuur hiervoor een mail naar redactie@noa.nl (en vermeld hoeveel exemplaren je wenst te ontvangen).

NOA-bedrijven zijn de mooimakers van ons land en dat mogen we aan iedereen laten zien! Help je mee?

Download NOA woonmagazine

Deel dit artikel:

Laatste nieuws