Een magazine om de gehele branche te promoten
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
28 september 2023

NOA woon glossy

In oktober, de woonmaand bij uitstek, brengen we een speciale uitgave van NOA Magazine uit. Begin november kunnen NOA-leden op de Afbouw Vakdagen extra exemplaren krijgen, om als cadeautje aan klanten te geven. Het wordt een échte “glossy”, vol inspiratie, mooie projecten en heldere informatie.

NOA Magazine schrijven we altijd voor NOA-ondernemers; het is hét vakblad voor ondernemers in de afbouw. Maar nu brengen we eenmalig een driedubbeldikke uitgave uit, die speciaal voor klanten van onze leden zijn. In de “woon glossy” staan mooie projecten, allemaal afbouw technieken, hotspots waar de afbouw geweldig is om te bekijken, informatie over keurmerken en buitengevelisolatie, interviews met particulieren en architecten en ga zo maar door. Het is leuk voor ondernemers, maar vooral voor alle woonconsumenten, die graag inspiratie opdoen om te verbouwen. Deze uitgave wordt écht een magazine om de gehele branche te promoten.  

We roepen onze leden op om het magazine als cadeautje mee te geven aan (potentiële) klanten. En om meeneem exemplaren in de showroom te leggen. Maar ook de wachtruimte van de plaatselijke huisarts, tandarts en fysiopraktijk is de uitgelezen plek voor mensen om een poosje door een magazine te bladeren. Dan kunnen ze bekijken wat voor geweldig mooie, slimme en duurzame dingen onze bedrijfstak kan maken.

Tijdens de Afbouw Vakdagen begin november in Gorinchem kunnen NOA-leden ook nog extra exemplaren in de stand van NOA afhalen, zodat ze nog méér mensen kunnen verrassen met deze woonglossy.

Adverteren in deze speciale uitgave? Begunstigende leden van NOA kunnen adverteren in deze speciale uitgave. Bekijk hier de mogelijkheden. Mocht je eerdere uitnodigingen voor een advertentie hebben gemist, dan is dit je laatste kans om een mooie promotie van jouw bedrijf of product in deze speciale uitgave met verhoogde oplage te plaatsen. Bel snel met Jolanda Reede voor de mogelijkheden op 0318-547373, of stuur een mail

 

 

Deel dit artikel: