Belangstelling om jezelf in 10 lesdagen groots te ontwikkelen?
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
31 januari 2024

NOA-Ondernemersopleiding 2024

Jaarlijks start bij NOA in Veenendaal de Ondernemersopleiding. De opleiding bestaat uit 10 lesdagen, die allemaal zijn toegespitst op de dagelijkse praktijk van afbouwprofessionals. Je leert er van alles bij; je gaat niet alleen anders naar je bedrijf kijken, je gaat ondernemen ook (nog veel) leuker vinden. “Een geweldig leer- en ontwikkeltraject, waar je jaren later nog steeds profijt van hebt.” Dit zijn niet onze woorden, maar die van cursisten die eerder de NOA-Ondernemersopleiding volgden. Is het ook iets voor jou?

11 jaar geleden startten we met de NOA-Ondernemersopleiding, omdat we steeds meer vragen kregen van ondernemers, die allemaal te herleiden waren tot één kernprobleem: ik weet heel veel van mijn vak, maar hoe ik een goede ondernemer ben, kan ik nergens leren. Daarom ontwikkelden we 10 afwisselende cursusdagen, waarbij elke lesdag een apart thema wordt uitgediept. De lesstof is specifiek voor ondernemers (in wording) van een stukadoors-, vloeren-, terrazzo-, natuursteen-, of plafond- en wandbedrijf. 

Van strategie tot daadwerkelijk doen

De NOA-Ondernemersopleiding wordt gegeven door verschillende gepassioneerde, deskundige docenten die uitstekend begrijpen hoe het er in de afbouw aan toe gaat. Zij zijn specialist op hun vakgebied en kunnen jou allemaal handigheidjes, waardevolle uitleg en praktische oefeningen geven, waardoor je kunt ervaren hoe je bepaalde zaken in jouw onderneming anders of slimmer kunt doen. Op het gebied van financiën bijvoorbeeld, maar ook communicatie en in de omgang met klanten en medewerkers. Je wordt geholpen om een strategisch plan voor jouw onderneming te maken, maar ook geënthousiasmeerd om het geleerde daadwerkelijk direct de volgende dag in jouw onderneming toe te passen. Na 10 lesdagen en praktische opdrachten beheers je allerlei ondernemersvaardigheden om toekomstgericht te ondernemen. 

Wat leer je tijdens de Ondernemersopleiding

 • Je krijgt de basiskennis van alle bedrijfsaspecten die je als ondernemer moet weten
 • Je gaat je focus verleggen en jouw bedrijf verder professionaliseren
 • Je krijgt nóg meer plezier in ondernemen
 • Je gaat jouw bedrijf vanuit verschillende invalshoeken onderscheidend neerzetten
 • Je maakt actielijsten van dingen die er écht toe doen en gaat er direct mee aan de slag
 • Je leert het beste uit jouw bedrijf te halen

Wanneer en hoe duur?

De opleiding start in februari en wordt in mei afgerond met een examen. Sommige lesdagen zijn overdag, andere cursusdagen starten pas halverwege de middag. Alle lesdagen worden gegeven bij NOA in Veenendaal. Volgens eerdere cursisten is de prijs voor de opleiding (€ 700,- ex btw) echt een schijntje voor wat je allemaal leert. 

Inschrijven

Wil jij deelnemen aan de volledige opleiding, schrijf dan nu in.

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

 •  *
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 • 06-12345678
Deel dit artikel: