Je maakt het PAS met SLP Afbouwstoffen
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
27 september 2022

Nieuw projectgebonden advies

Begunstigend lid SLP Afbouwstoffen introduceert het gratis PAS advies. Het Project Advies SLP wordt naar aanleiding van ingezonden foto’s, filmpjes en telefonisch contact opgesteld. Het voorlopig technisch advies kan dienen als onderlegger voor een uit te brengen offerte. 

SLP heeft dit advies bedacht om in deze huidige wereld, waarin de ene crisis de andere opvolgt, aan de wensen van klanten te kunnen blijven voldoen. Jarenlang ging SLP er vanuit dat een nieuw te maken werk eerst goed door een technisch adviseur ter plaatse moest worden bekeken. Maar de kostprijs van zo’n advies ligt, mede door de enorm gestegen elektriciteits- en brandstofprijzen, op dit moment gemiddeld op € 400,-. Om toch een gratis advies te kunnen blijven aanbieden, heeft SLP de voordelen van de snelle, digitale wereld benut. 

Wat houdt een PAS precies in?

Het Projectgebonden Advies van SLP wordt naar aanleiding van ingezonden foto’s en filmpjes via bijvoorbeeld WhatsApp of e-mail opgesteld. Aan de hand van de binnengekomen informatie wordt er telefonisch contact met de verwerker opgenomen, waarin SLP aan de hand van een vastgesteld script (technische) vragen stelt over het project. Op basis van deze informatie stelt de binnendienst een voorlopig advies op. Het advies kan als onderlegger gebruikt worden voor de uit te brengen offerte. 

Korting op materialen

Krijgt de aanvrager van het PAS-advies vervolgens opdracht om het project uit te voeren, dan kan middels een speciale code korting op de te leveren materialen worden aangevraagd. Bij wijziging van de omstandigheden, of enige twijfel over de exacte situatie, zal een technisch adviseur van SLP het voorlopig PAS controleren en daar waar nodig wijzigen en definitief vaststellen. Het voorlopig PAS wordt overigens gecontroleerd door Hans Geerken. Met meer dan 50 jaar ervaring is Hans voor velen een icoon in de afbouwwereld. Met Hans Geerken als eindcontroleur op het PAS weet SLP zeker dat ze technisch gezien een gedegen advies leveren.   

De PAS voordelen van SLP

  • Snel en deskundig een voorlopig projectgebonden advies t.b.v van een offerte
  • Met een projectgebonden advies kom je deskundig en beslagen ten ijs
  • Gratis PAS controle op locatie door jouw rayonmanager bij opdracht
  • Extra korting op de materialen bij inlevering van je PAS kortingscode 

Kijk voor meer informatie op de website.

Deel dit artikel: