Innovatieve Maskeertape SGT voor stukadoors- en spackspuitwerk
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
19 december 2023

Maskeertape voor spackspuitwerk

Deltec Tape heeft speciaal voor de veeleisende omgeving waarin stukadoors- en spackspuitwerk wordt gedaan een nieuwe tape ontwikkeld. Je kunt bij dit begunstigend lid gratis een sample aanvragen om de tape zelf uit te proberen.

De stukadoorsmarkt is constant in beweging. Het gebruik van maskeertape bij stukadoorswerkzaamheden is van cruciaal belang voor het bereiken van een nauwkeurige en schone afwerking. Helaas hebben traditionele tapes soms moeite om stand te houden in de veeleisende omgeving van stukadoren en spackspuiten, wat kan resulteren in ongewenste problemen zoals inscheuren of onvoldoende hechting op de ondergrond. Daarom ontwikkelde begunstigend lid Deltec Tape een nieuwe maskeertape.

De Masking Tape SGT is special ontwikkeld voor de veeleisende toepassingen van stukadoren en spackspuiten. Het unieke papier heeft een coating waardoor de tape bestand is tegen zeer vochtige verwerkingsmaterialen zoals spack. De lijmlaag heeft een extreem goede hechting met ruwere ondergronden, zodat de tape niet vroegtijdig loslaat. Daarbij is de tape verwijderbaar zonder lijmresten. Diverse praktijktests laten zien dat de tape een zeer goede afwerking biedt.

Voordelen voor de stukadoor en spackspuiter:

  • Extra sterk, scheurt niet in
  • Zeer goede hechting met ondergrond
  • Is bestand tegen veel spack en stucwerk door unieke coating op papier
  • Unieke papieren drager zorgt voor strakke afwerking
  • UV bestending tot 2 weken
  • Laat geen lijmresten achter

Test gratis!

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan bij Deltec Tape een gratis sample aan. Of bel 088 – 46 46 300 en overtuig jezelf van de werking.

Deel dit artikel: