Bijna 200 leden en relaties luidden nieuwe NOA-jaar in
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
19 januari 2023

Gezellige Nieuwjaarsreceptie

Zaterdag 14 januari 2023, traditiegetrouw op de tweede zaterdag van het jaar, hielden we onze NOA Nieuwjaarsreceptie. De ontmoetingsruimtes van ons NOA-pand waren in winterse sferen omgetoverd en er waren volop zitjes om gezellig met bekenden bij te praten en te toosten op een succesvol 2023.

Ons eigen pand biedt alle ruimte om veel mensen te ontvangen, dus daarom hielden we onze Nieuwjaarsreceptie in hét Huis van de Afbouw. Ondanks het bar slechte weer kwamen bijna 200 leden en goede relaties vanuit het hele land naar Veenendaal gereden. Voor velen was het een gezellig weerzien van bekenden en er werden ook nieuwe contacten gelegd.

Voorzitter John Kerstens gaf tijdens zijn Nieuwjaarsspeech aan “dat hij verheugd was weer zoveel mensen te zien. Het was de hele week al lekker druk, want het NOA-Winterprogramma is gestart en er wordt enthousiast deelgenomen aan alle cursussen en workshops die we aanbieden. En dat is ook precies waar ons Huis van de Afbouw voor bedoeld is: netwerken, kennis delen én verdiepen, samen optrekken en je passie delen met gelijkgestemden.”

“Het goede voornemen van NOA is om nóg meer te doen voor onze leden”, vervolgde John Kerstens. “We willen mee groeien en beter worden in wat we doen. Dit jaar focussen we daarom op een nog efficiëntere en effectieve werkorganisatie en willen we meer zichtbaar zijn bij andere organisaties in de bouw. Onze samenwerking met TBA, Volandis, Savantis en andere partijen die zich inzetten voor de gehele afbouwbranche zetten we uiteraard voort en zullen we waar mogelijk verstevigen. Ook de lobby in politiek Den Haag, samen met AFNL, en actief meebesturen bij koepelorganisatie MKB-Nederland staan op het programma.”

De voorzitter gaf daarna het startsein aan de Green Egg-chefkok om alle gasten van versbereide barbecue lekkernijen te voorzien en gaf de microfoon terug aan pianist Youri, die gezellig meezong bij bekende songs. 

GEVONDEN VOORWERP

Een bezoeker van onze receptie vond bij thuiskomst een afstandsbediening in de capuchon van zijn jas. Is een andere bezoeker van onze receptie dit apparaatje kwijt? We zijn op zoek naar de eigenaar: meld je alsjeblieft op telefoonnummer 0318-547373, of mail naar info@noa.nl 

Deel dit artikel: