Vloersystemen, verlijmen en afdichten
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
28 maart 2023

CPG Europe; de organisatie achter Flowcrete en illbruck

In heel Europa zijn de skylines van steden sterker, veiliger, robuuster en duurzamer dankzij producten van Construction Products Group Europe. Het Nederlandse deel van de organisatie, begunstigend lid CPG Nederland, vertegenwoordigt producten, diensten en expertise van onder andere de productmerken Flowcrete en illbruck.

Flowcrete

Flowcrete biedt als toonaangevend merk al 70 jaar een uitgebreide keuze aan hoogwaardige naadloze vloersystemen. Hun vloeroplossingen zijn geschikt voor industrieel en commercieel gebruik, recreatieve voorzieningen, winkels, zorginstellingen, (voedselverwerkende) industriële omgevingen, parkeergarages en meer. De vloeroplossingen zijn geschikt voor de meest uitgebreide toepassingen en voldoen met ruime keuze in esthetische opties aan de eisen van gebouwgebruikers en -eigenaren.

illbruck

illbruck voegt graag perfectie toe aan alle afdichtings- en verlijmingsprojecten. De producten van illbruck zorgen voor duurzame oplossingen van topkwaliteit. Ze voldoen aan alle wettelijke voorschriften, helpen het energieverbruik te verminderen en dragen bij aan een gezonde leefomgeving. De producten worden regelmatig door onafhankelijke inspectiebureaus getest op prestaties, duurzaamheid, veiligheid en strikte emissienormen. Dit heeft geresulteerd in het toekennen van een groot aantal certificeringen voor de verschillende producten en voor de productie, vertelt CPG Nederland.

Eén van de technisch of bouwkundig adviseurs van CPG staat klaar voor alle NOA-leden die op zoek zijn naar deskundig advies over voegafdichting, verlijming en isolatie of naadloze vloersystemen. Neem contact op via de website van CPG.

Deel dit artikel: