Afbouw heeft ook toppers van Bouwvrouwen!
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
24 februari 2022

#Bouwvrouwen

Op 8 maart is het de internationale dag van de vrouw. Een prachtig moment om te laten zien dat de Afbouw volop kansen biedt aan enthousiaste, talentvolle, ambitieuze vrouwen! Door aan te haken op de campagne van Bouwend Nederland kan ook de Afbouw vol trots laten zien dat we bouwvrouwen omarmen. 

In onze sectoren werken steeds meer vrouwen, die bewust hebben gekozen voor een carrière in de (af)bouw. Logisch, want het is een prachtige sector. Zowel in het management als op de werkvloer komen er nieuwe vrouwen bij. Gelukkig, want we hebben volop mensen nodig. 

Bouwend Nederland maakte bekend dat ze op 8 maart, tijdens de internationale dag van de vrouw, een minicampagne voeren om de sector een boost te geven onder vrouwelijk Nederland. Ze roepen alle trotse bouwvrouwen van Nederland op om op social media een foto te posten met #bouwvrouwen. 

Doe mee

Zullen we als afbouwsector laten zien hoe trots we zijn op alle bouwvrouwen en hoe mooi onze sector is om in te werken? Ben je als vrouw werkzaam in een van onze sectoren, of ken je een vrouw in de afbouw die de titel Bouwvrouw zeker verdient, post dan tot en met 8 maart een foto op Instagram, Facebook of LinkedIn met de vermelding: #bouwvrouwen. Vergeet daarbij niet om @NOAAfbouw te taggen, dan kunnen we in een volgende uitgave van ons vakblad een aantal van die toppers laten zien!

Deel dit artikel: