Meer succes in zaken doen
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA

NOA-Ondernemersopleiding

NOA biedt jaarlijks de NOA-Ondernemersopleiding aan. In deze opleiding leer je alles (bij) over ondernemen - van beter acquireren tot innoveren en het maken van een ondernemersplan. In de praktijk betekent dit: meer succes in zaken doen.

De NOA-Ondernemersopleiding bestaat uit 10 praktische lesdagen. Deze zijn als afzonderlijke cursusdag of als complete opleiding te volgen. Je krijgt nieuwe inzichten voor je bedrijf, leert slimmer te werken en ondernemersrisico’s te herkennen. Alle trainingen van deze opleiding zijn specifiek bedacht voor (toekomstig) ondernemers van een stukadoors-, vloeren-, terrazzo-, natuursteenbewerking, blokkenstellers- en plafond- en wandmontagebedrijf.

Praktisch, modulair leren

Tijdens de NOA-Ondernemersopleiding leer je van verschillende docenten van alles (bij) over ondernemerszaken. De vakbekwame docenten wijzen je op aspecten waar je normaliter niet alle dagen aan denkt. Door het net even anders te gaan doen, of je focus te verleggen, zal je merken dat ondernemen nog leuker wordt en méér oplevert. Gedurende de opleiding leer je jouw bedrijf vanuit verschillende invalshoeken onderscheidend neer te zetten. Met onze ondernemersopleiding haal je het beste uit jouw bedrijf.

Cursusoverzicht

  1. Jouw sterke/zwakke punten en de concurrentie
  2. Inspirerend en effectief leidinggeven
  3. Klanten aantrekken en vasthouden met social media
  4. Juridische valkuilen voor een afbouwondernemer
  5. Wat elke afbouwondernemer moet weten over wetgeving
  6. Efficiënt samenwerken; meer plezier én een hoger rendement
  7. Je financiën goed geregeld
  8. Verkoopgericht acquireren en klantgericht adviseren
  9. Het correct toepassen van de cao
  10. De WOW-factoren van jouw onderneming!

De opleiding start (bij voldoende cursisten) jaarlijks in januari en kan in april worden afgerond met een examen.  De cursussen worden verzorgd in het NOA Afbouwcentrum te Veenendaal.