25 januari 2022
Cursus Wat elke afbouwondernemer moet weten over wetgeving

Cursus Wat elke afbouwondernemer moet weten over wetgeving

Je neemt een opdracht van de (hoofd)aannemer aan en besteedt het werk vervolgens weer uit aan een onderaannemer. Wat komt daar in het kader van de WKA en inlenersaansprakelijkheid allemaal bij kijken? Hoe zit het met de G-rekening en relevante wetgeving, zoals de WAS, wet DBA en Identificatieverplichting? Ook de essentie van het wettelijk arbeidsrecht is belangrijk om te kennen. Geen eenvoudige, maar wel belangrijke cursusdag!

Tijdens deze module leer je

  • wat de Wet Ketenaansprakelijkheid is;
  • welke (nieuwe) wetgeving voor jouw bedrijf allemaal belangrijk is;
  • de do's en don'ts in relatie tot ingehuurde (buitenlandse) arbeidskrachten.

Resultaat

Je kunt werken conform geldende wetgeving voor het aannemen en uitbesteden van werk, zonder onnodig risico te lopen.

Docent Frans Westerman

Beleidssecretaris sociale zekerheid en arbeidsvoorwaarden bij NOA. In zijn dagelijkse werk krijgt hij een grote hoeveelheid vragen over aanneming en onderaanneming van werk, het inlenen van arbeidskrachten e.d. Door zijn jarenlange ervaring staat hij leden met raad en daad terzijde. Na afloop van de training ben je in staat om deze ingewikkelde materie probleemloos in de praktijk toe te passen.

Ondernemersopleiding

Deze cursus is onderdeel van de NOA Ondernemersopleiding; 10 praktische lesdagen om allerhande ondernemersvaardigheden te verbeteren en slimmer én met meer rendement te ondernemen. Bekijk het overzicht van alle cursusdagen.

Voorwaarden en prijzen

Bekijk hier de voorwaarden en prijzen van de ondernemersopleiding.

Inschrijven

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  • 06-12345678