07 maart 2023
Cursus Verkoopgericht acquireren, klantgericht adviseren en offreren

Cursus Verkoopgericht acquireren, klantgericht adviseren en offreren

Klanten vinden én behouden is voor elke ondernemer een uitdaging. Jouw dienstverlening vormt de basis, jouw onderscheidende aanpak zorgt voor succes. Je gaat deze cursus je ideale klant selecteren en oefenen om klanten uitleg te geven. Daardoor leer je een resultaatgericht verkoopgesprek te voeren. Ook leer je een aansprekende offerte te schrijven, die opvalt ten opzichte van wat de concurrentie aanbiedt. De juiste woordkeuze helpt daarbij te overtuigen. 

Deze lesdag van de NOA-Ondernemersopleiding is ook als afzonderlijke cursus te volgen. De training helpt je om jouw persoonlijke communicatie kracht en commerciële talenten daadkrachtig en slim in te zetten.

Tijdens deze cursus leer je:

 • jouw ideale klant te selecteren; 
 • waarom klanten voor jou moeten kiezen en hoe je dat aan ze uitlegt; 
 • hoe je een resultaatgericht verkoopgesprek voert; 
 • hoe je een persoonlijk stappenplan maakt met 5 manieren om te acquireren;
 • hoe een offerte met een sterke structuur eruit ziet; 
 • wat de juiste woordkeuze is om klanten te overtuigen.

Jouw resultaat:

Je overtuigt klanten voor jouw bedrijf te kiezen: door jezelf en je bedrijf tijdens een gesprek professioneel te verkopen en een sterke offerte te maken.

Docent Daniëlle de Jonge

Verkoop- en klantgerichtheidstrainer en ondernemer, waardoor zij acquisitievaardigheden en –technieken vanuit verschillende oogpunten beheerst. Met een praktische, eigentijdse en inspirerende aanpak helpt zij bedrijven zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te maken.
Zij prikkelt ondernemers om zich onderscheidend te profileren en op die manier klanten te werven en te behouden. Zij schreef de bestsellers ‘Verleid de klant’, ‘Human2Human’ en ‘Extreem klantgericht’. Voor BNR Nieuwsradio maakt zij Dé Klantenpodcast.

Handige informatie

Locatie: NOA, De Smalle Zijde 20A, 3903 LP Veenendaal
Aantal: Minimum aantal deelnemers: 10 (maximaal 15)
Duur: hele dag, van 09.00 tot 16.30 uur
Wanneer: 7 maart 2023
Cursusprijs: € 120,00 excl. btw

Bekijk alle cursussen (en voorwaarden) die NOA in het Winterprogramma heeft opgenomen.

Ondernemersopleiding

Deze cursus is onderdeel van de NOA Ondernemersopleiding; 10 praktische lesdagen om allerhande ondernemersvaardigheden te verbeteren en slimmer én met meer rendement te ondernemen. Wil je deelnemen aan de volledig ondernemersopleiding? Bekijk die hier.

Inschrijven

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

 • Conform ID-kaart
 •  *
 • Conform ID-kaart
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 • - -
  Dag - Maand - Jaar