04 april 2023
Cursus Klanten aantrekken en vasthouden met social media

Cursus Klanten aantrekken en vasthouden met social media

Ben jij een van de ondernemers die (nog) niet zoveel ziet in de kracht van social media? Of erken je de kracht wel, maar weet je niet hoe je die moet inzetten? Dan is deze tweede lesdag uit de NOA-Ondernemersopleiding, die je ook als afzonderlijke cursus kunt volgen, écht iets voor jou (of jouw medewerker). Je leert deze cursusdag hoe je LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube en/of TikTok een onderdeel van je marketing-, verkoop- en communicatiebeleid maakt. 

Je gaat vaak makkelijker klanten aantrekken en behouden als je social media effectief inzet. Daarom maak je deze dag onder begeleiding van de docent stap-voor-stap sterke social-media-profielen. Je leert welke berichten je op verschillende sociale media plaatst en hoe je aan je netwerk bouwt. Op een manier die past bij jouw bedrijf en doelgroep. En met focus en structuur in de verschillende activiteiten. Ook leer je handigheidjes om met minimale inspanning maximaal effect te genereren.

Tijdens deze cursus leer je:

 • een sterk profiel te maken waardoor klanten je online weten te vinden; 
 • te bouwen aan een krachtig online netwerk; 
 • welke berichten op social media jouw expertstatus verhogen; 
 • welke onderscheidende kenmerken van je bedrijf je inzet voor meer zichtbaarheid; 
 • veel effect met social media te behalen in weinig tijd.

Jouw resultaat:

Je zet social media slim in, met meer zichtbaarheid en een groter netwerk als resultaat.

Docent Daniëlle de Jonge

Verkoop- en klantgerichtheidstrainer en ondernemer, waardoor zij acquisitievaardigheden en -technieken vanuit verschillende oogpunten beheerst. Met een praktische, eigentijdse en inspirerende aanpak helpt zij bedrijven zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te maken.
Zij prikkelt ondernemers om zich onderscheidend te profileren en op die manier klanten te werven en te behouden. Zij schreef de bestsellers ‘Verleid de klant’, ‘Human2Human’ en ‘Extreem klantgericht’. Voor BNR Nieuwsradio maakt zij Dé Klantenpodcast.

Handige informatie

Locatie: NOA, De Smalle Zijde 20A, 3903 LP Veenendaal
Aantal: Minimum aantal deelnemers: 10 (maximaal 15)
Duur: halve dag, van 16.00 tot 20.30 uur
Wanneer: 4 april 2023
Cursusprijs: € 120,00 excl. btw

Bekijk alle cursussen (en voorwaarden) die NOA in het Winterprogramma heeft opgenomen.

Ondernemersopleiding

Deze cursus is onderdeel van de NOA Ondernemersopleiding; 10 praktische lesdagen om allerhande ondernemersvaardigheden te verbeteren en slimmer én met meer rendement te ondernemen. Wil je deelnemen aan de volledig ondernemersopleiding? Bekijk die hier.

Inschrijven

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

 •  *
 • Conform ID-kaart
 • Conform ID-kaart
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 • - -
  Dag - Maand - Jaar