14 december 2021
Cursus Juridische valkuilen voor een afbouwondernemer

Cursus Juridische valkuilen voor een afbouwondernemer

Als ondernemer ben je veelvuldig aan het contracteren: met aannemers en particulieren, maar ook met onderaannemers. Het papierwerk er omheen is meestal geen geliefd werk, maar wel enorm belangrijk. Hoe duidelijker je contract, des te minder vraagtekens. Wat kom je overeen? Hoe lever je op? Wanneer en waarvoor moet je waarschuwen? Hoe zit het met leveringsvoorwaarden, meer- en minderwerk en deelbetalingen? Wat mag wel, wat kan zeker niet en wat leidt in de praktijk vaak tot problemen? Met deze cursus voorkom je dat zo'n veelvoorkomend praktijkprobleem ook jouw probleem wordt.

Tijdens deze module leer je

  • overeenkomsten op te stellen (stuur van tevoren een offerte van je bedrijf in);
  • waar de grootste risico's zitten bij gebreken in het uitgevoerde werk (oorzaak, aansprakelijkheid, herstel, waarschuwingsplicht e.d.);
  • om te gaan met (betaling van) meer- en minderwerk, stelposten en onvoorziene omstandigheden;
  • algemene voorwaarden goed toe te passen.

Resultaat

Je voorkomt juridische rompslomp.

Docenten

Gert van Gorcom is oprichter van Van Gorcom Advocaten en gespecialiseerd in bouwrecht, ondernemingsrecht, incasso’s, onroerend goed en arbeidsrecht.

Ingeborg van Leusden heeft veel ervaring in de algemene civielrechtelijke praktijk en is gespecialiseerd in bouwrecht, incasso en arbeidsrecht.

Als huisadvocaten van NOA kennen zij als geen ander de valkuilen voor ondernemers in onze sectoren. Zij spreken de taal van de bouw, kennen de (on)mogelijkheden van het ondernemerschap en dragen praktische oplossingen aan.

Ondernemersopleiding

Deze cursus is onderdeel van de NOA Ondernemersopleiding; 10 praktische lesdagen om allerhande ondernemersvaardigheden te verbeteren en slimmer én met meer rendement te ondernemen. Bekijk het overzicht van alle cursusdagen.

Voorwaarden en prijzen

Bekijk hier de voorwaarden en prijzen van de ondernemersopleiding.

Inschrijven

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  • 06-12345678