10 januari 2023
Cursus Jouw sterke/zwakke punten en de concurrentie

Cursus Jouw sterke/zwakke punten en de concurrentie

Dit is de eerste lesdag uit de NOA Ondernemersopleiding, die ook als afzonderlijke cursusdag kan worden gevolgd. Je leert deze training anders naar jezelf en je bedrijf te kijken. Je gaat na uitleg jouw missie en visie bepalen en een duidelijke positie in de markt kiezen. Succesvolle ondernemingen weten precies wat de sterktes en zwaktes zijn, dus ook daar ga je deze dag actief voor jezelf mee aan de slag. Hierdoor krijg je een goed beeld van de kansen en bedreigingen die er voor jouw onderneming zijn.

Tijdens deze dag laten onze docenten je ontdekken waar belangrijke aandachtspunten liggen. Hierdoor krijg je helder voor ogen waar of wat je de komende tijd kunt verbeteren. Je wordt geïnspireerd om slimmer te gaan werken en meer rendement te halen. Daarom ga je met een concreet actieplan naar huis.

Tijdens deze cursus leer je:

 • je missie en visie te bepalen voor je onderneming; 
 • je positie in de markt te kiezen; 
 • hoe je door slimmer te werken meer rendement kunt halen; 
 • hoe en waarom een ondernemings-/verbeterplan voor je bedrijf heel waardevol is.

Jouw resultaat:

Je hebt een duidelijk beeld van je organisatie en de markt: de basis voor een sterk actieplan.

Docenten Hans & Rinio

Hans Soeter heeft bouwkunde gestudeerd en verzorgt verbetertrajecten bij bedrijven. In het dagelijks leven helpt hij veel jonge ondernemers bij het opzetten van hun onderneming. Op interactieve wijze kennis en kunde overbrengen: daar gaat Hans voor.

Rinio van der Ven is algemeen directeur van DIBA Groep. Hij startte als 17-jarige zijn eigen onderneming en ontdekte pas later dat je ook moet leren hoe je een goede ondernemer wordt. Rinio heeft zich met opleidingen en trainingen ontwikkeld tot een succesvol ondernemer.

Handige informatie

Locatie: NOA, De Smalle Zijde 20A, 3903 LP Veenendaal
Aantal: Minimum aantal deelnemers: 10 (maximaal 15)
Duur: hele dag, van 09.00 tot 16.30 uur
Wanneer: 10 januari 2023
Cursusprijs: € 120,00 excl. btw

Bekijk alle cursussen (en voorwaarden) die NOA in het Winterprogramma heeft opgenomen.

Ondernemersopleiding

Deze cursus is onderdeel van de NOA Ondernemersopleiding; 10 praktische lesdagen om allerhande ondernemersvaardigheden te verbeteren en slimmer én met meer rendement te ondernemen. Wil je deelnemen aan de volledig ondernemersopleiding? Bekijk die hier.

Inschrijven

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

 • Conform ID-kaart
 • Conform ID-kaart
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 •  *
 • - -
  Dag - Maand - Jaar