29 februari 2024
Cursus Jouw sterke/zwakke punten en de concurrentie

Cursus Jouw sterke/zwakke punten en de concurrentie

Dit is de eerste lesdag uit de NOA Ondernemersopleiding, die ook als afzonderlijke cursusdag kan worden gevolgd. Je leert deze training anders naar jezelf en je bedrijf te kijken en gaat actief aan de slag om helder te krijgen waar en hoe je aan jezelf en jouw bedrijf wilt werken.

Succesvolle ondernemingen weten precies wat de sterktes en zwaktes zijn, dus ook daar werk je deze eerste lesdag aan. Hierdoor krijg je een goed beeld op welke kansen je kunt focussen, welke klanten daarbij passen en welke acties je uit wilt werken om tot concreet resultaat te komen.

Tijdens deze dag laten onze docenten je ontdekken waar belangrijke aandachtspunten liggen. Je wordt ook geïnspireerd om slimmer te gaan werken en meer rendement te halen. Daarom ga je met een concreet actieplan naar huis.

Tijdens deze cursus leer je:

  • je missie en visie te bepalen voor je onderneming;
  • je positie in de markt te kiezen;
  • hoe je door slimmer te werken meer rendement kunt halen;
  • hoe en waarom een ondernemings-/verbeterplan voor je bedrijf heel waardevol is.

Jouw resultaat:

Je hebt een duidelijk beeld van jezelf, jouw onderneming en de markt: de basis voor een sterk actieplan.

Docenten Hans & Rinio

Hans Soeter heeft bouwkunde gestudeerd en verzorgt verbetertrajecten bij bedrijven. In het dagelijks leven helpt hij veel jonge ondernemers bij het opzetten van hun onderneming. Op interactieve wijze kennis en kunde overbrengen: daar gaat Hans voor.

Rinio van der Ven is algemeen directeur van DIBA Groep. Hij startte als 17-jarige zijn eigen onderneming en ontdekte pas later dat je ook moet leren hoe je een goede ondernemer wordt. Rinio heeft zich met opleidingen en trainingen ontwikkeld tot een succesvol ondernemer.

Handige informatie

Locatie: NOA, De Smalle Zijde 20A, 3903 LP Veenendaal
Aantal: Minimum aantal deelnemers: 10 (maximaal 20)
Duur: hele dag, van 09.00 tot 16.30 uur
Wanneer: 129 februari 2024
Cursusprijs: € 130,00 excl. btw

Bekijk alle cursussen (en voorwaarden) die NOA in het Winterprogramma heeft opgenomen.

Ondernemersopleiding

Deze cursus is onderdeel van de NOA Ondernemersopleiding; 10 praktische lesdagen om allerhande ondernemersvaardigheden te verbeteren en slimmer én met meer rendement te ondernemen. Wil je deelnemen aan de volledig ondernemersopleiding? Bekijk die hier.

Inschrijven

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  • 06-12345678