02 november 2021
Cursus Jouw sterke/zwakke punten en de concurrentie

Cursus Jouw sterke/zwakke punten en de concurrentie

Module 1 van de NOA-Ondernemersopleiding

Deze eerste lesdag leer je anders naar jezelf en je bedrijf te kijken. Je missie en visie te bepalen en een duidelijke positie in de markt te kiezen. Organisaties kunnen alleen succesvol zijn, wanneer duidelijk is wat de sterktes en zwaktes zijn. En welke kansen en bedreigingen er zijn.

Tijdens deze dag laten onze docenten je ontdekken waar belangrijke aandachtspunten liggen. Hierdoor krijg je helder voor ogen waar of wat je de komende tijd kunt verbeteren. Je wordt geïnspireerd om slimmer te gaan werken en meer rendement te halen.

Tijdens deze module leer je

  • je missie en visie te bepalen voor je onderneming;
  • je positie in de markt te kiezen;
  • hoe je door slimmer te werken meer rendement kunt halen;
  • hoe en waarom een ondernemings- annex verbeterplan voor je bedrijf heel waardevol is.

Resultaat

Je hebt een duidelijk beeld van je organisatie en de markt: de basis voor een sterk actieplan.

Docenten Hans & Rinio

Hans Soeter heeft bouwkunde gestudeerd en verzorgt verbetertrajecten bij bedrijven. In het dagelijks leven helpt hij veel jonge ondernemers bij het opzetten van hun onderneming. Op interactieve wijze kennis en kunde overbrengen: daar gaat Hans voor.

Rinio van der Ven is algemeen directeur van DIBA Groep. Hij startte als 17-jarige zijn eigen onderneming en ontdekte pas later dat je ook moet leren hoe je een goede ondernemer wordt. Rinio heeft zich met opleidingen en trainingen ontwikkeld tot een succesvol ondernemer.

Ondernemersopleiding

Deze cursus is onderdeel van de NOA Ondernemersopleiding; 10 praktische lesdagen om allerhande ondernemersvaardigheden te verbeteren en slimmer én met meer rendement te ondernemen. Bekijk het overzicht van alle cursusdagen.

Voorwaarden en prijzen

Bekijk hier de voorwaarden en prijzen van de ondernemersopleiding.

Inschrijven

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  • 06-12345678