30 november 2021
Cursus Inspirerend en effectief leidinggeven

Cursus Inspirerend en effectief leidinggeven

Nieuwe tijden vragen om vernieuwd leiderschap. Hoe ga je effectief om met klanten, medewerkers of collega's op de bouw? Hoe krijg je wat je wilt zonder met je vuist op tafel te slaan? Het nieuwe, coachend leiderschap waarbij je hard stuurt op de inhoud én zacht op de relatie, levert vandaag de dag het beste resultaat op. Sturen op proactief gedrag maakt je collega tot een waardevolle medewerker die zijn verantwoordelijkheid neemt.

Daarom leer je deze dag over een coachende stijl van leiding geven. Ook ga je aan de slag om jouw visie op je bedrijf, branche en klanten over te brengen, dat wordt namelijk van jou als leidinggevende en (eind)verantwoordelijke verwacht. Een inspirerende dag met eyeopeners en praktische handvatten om je eigen leiderschap eens grondig onder de loep te nemen.

Tijdens deze module leer je

  • coachend leiding te geven;
  • over verandermanagement
  • over teamrollen, teamfasen en teamsamenstellingen;
  • inzicht in gedrag en belangen te krijgen;
  • beoordelingsgesprekken te voeren.

Resultaat

Je draagt effectief je visie uit, werkt goed samen en staat hiermee voor hoge kwaliteit.

Docent Wilbert Teunissen

Bedrijfsadviseur en trainer van Onderhoud NL. Hij adviseert en traint bedrijven in onder andere de afbouwsector op het gebied van coachend en inspirerend leiderschap. Inspireren, motiveren en mensen op hun eigen kracht vooruit helpen, is belangrijk voor een winstgevende onderneming.

Ondernemersopleiding

Deze cursus is onderdeel van de NOA Ondernemersopleiding; 10 praktische lesdagen om allerhande ondernemersvaardigheden te verbeteren en slimmer én met meer rendement te ondernemen. Bekijk het overzicht van alle cursusdagen.

Voorwaarden en prijzen

Bekijk hier de voorwaarden en prijzen van de ondernemersopleiding.

Inschrijven

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  • 06-12345678