28 maart 2024
Cursus Efficiënt samenwerken; meer plezier en een hoger rendement

Cursus Efficiënt samenwerken; meer plezier en een hoger rendement

Een goede voorbereiding is het halve werk. Toch staat de gehele bouwsector bekend om de hoge faalkosten. Ook jouw bedrijf heeft faalkosten, maar waar zitten die en hoe kun je ze verminderen? Op een verrassende manier leer je deze dag hoe communicatie én een efficiënte werkvoorbereiding jouw bedrijf een hoger rendement geven.

Door verschillende doe-opdrachten, testjes en slimme overzichten leer je interactief over het nut en de noodzaak van samenwerken. Op de bouwplaats, met medewerkers of ZZP-ers én met andere bouwpartijen. Ook krijg je de basisprincipes van LEANmanagement uitgelegd en hoe je praktische elementen daags na de cursus al in je bedrijf kunt toepassen. Deze lesdag van de NOA-Ondernemersopleiding is ook als afzonderlijke cursusdag te volgen en heel geschikt als je niet van stilzitten houdt.

Tijdens deze cursus leer je:

  • waarom en waardoor het op de bouwplaats makkelijk is om fouten te maken;
  • hoe je door een efficiënte werkvoorbereiding minder kans hebt op onvoorziene werkzaamheden;
  • inzicht te krijgen in je faalkosten en een actieplan te maken om je faalkosten te reduceren;
  • de basisprincipes van LEANmanagement.

Jouw resultaat:

Je vermindert onnodige kosten dankzij de juiste werkvoorbereiding en projectadministratie.

Docenten Hans & Rinio

Hans Soeter heeft bouwkunde gestudeerd en verzorgt verbetertrajecten bij bedrijven. In het dagelijks leven helpt hij veel jonge ondernemers bij het opzetten van hun onderneming. Op interactieve wijze kennis en kunde overbrengen: daar gaat Hans voor.

Rinio van der Ven is algemeen directeur van DIBA Groep. Hij startte als 17-jarige zijn eigen onderneming en ontdekte pas later dat je ook moet leren hoe je een goede ondernemer wordt. Rinio heeft zich met opleidingen en trainingen ontwikkeld tot een succesvol ondernemer.

Handige informatie

Locatie: NOA, De Smalle Zijde 20A, 3903 LP Veenendaal
Aantal: Minimum aantal deelnemers: 10 (maximaal 20)
Duur: hele dag, van 09.00 tot 16.30 uur
Wanneer: 28 maart 2024
Cursusprijs: € 130,00 excl. btw

Bekijk alle cursussen (en voorwaarden) die NOA in het Winterprogramma heeft opgenomen.

Ondernemersopleiding

Deze cursus is onderdeel van de NOA Ondernemersopleiding; 10 praktische lesdagen om allerhande ondernemersvaardigheden te verbeteren en slimmer én met meer rendement te ondernemen. Wil je deelnemen aan de volledig ondernemersopleiding? Bekijk die hier.

Inschrijven

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  • 06-12345678