21 maart 2024
Cursus Aannemen en uitbesteden

Cursus Aannemen en uitbesteden

Je neemt een opdracht van de (hoofd)aannemer aan en besteedt het werk vervolgens weer uit aan een onderaannemer. Wat komt daar in het kader van de WKA en inlenersaansprakelijkheid allemaal bij kijken? Hoe zit het met de G-rekening en relevante wetgeving, zoals de WAS, wet DBA en Identificatieverplichting?

Ook de essentie van het wettelijk arbeidsrecht is belangrijk om te kennen wanneer je aangenomen werkzaamheden uitbesteed. Het is geen eenvoudige, maar wel een belangrijke cursusdag. Je kunt deze lesdag uit de NOA-Ondernemersopleiding ook als afzonderlijke cursus volgen.

Tijdens deze cursus leer je:

  • wat de Wet Ketenaansprakelijkheid is;
  • welke wetgeving voor jouw bedrijf allemaal belangrijk is bij het aannemen en uitbesteden van werk;
  • de do's en don'ts in relatie tot ingehuurde (buitenlandse) arbeidskrachten.

Jouw resultaat:

Je kunt werken conform geldende wetgeving voor het aannemen en uitbesteden van werk, zonder onnodig risico te lopen.

Docent

Gert van der Meulen, directeur NOA, daarvoor jarenlang beleidssecretaris collectieve belangenbehartiging en voorlichting. Door zijn ervaring kan hij alle vragen over aanneming en onderaanneming van werk en het inlenen van arbeidskrachten beantwoorden. Wet- en regelgeving weet hij praktisch te vertalen, waardoor ingewikkelde materie goed in de praktijk toe te passen wordt. 

Handige informatie

Locatie: NOA, De Smalle Zijde 20A, 3903 LP Veenendaal
Aantal: Minimum aantal deelnemers: 10 (maximaal 20)
Duur: halve dag, van 15.00 tot 20.30 uur
Wanneer: 21 maart 2024
Cursusprijs: € 130,00 excl. btw

Bekijk alle cursussen (en voorwaarden) die NOA in het Winterprogramma heeft opgenomen.

Ondernemersopleiding

Deze cursus is onderdeel van de NOA Ondernemersopleiding; 10 praktische lesdagen om allerhande ondernemersvaardigheden te verbeteren en slimmer én met meer rendement te ondernemen. Wil je deelnemen aan de volledig ondernemersopleiding? Bekijk die hier.

Inschrijven

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  • 06-12345678