22 juni 2023
Bijeenkomst NOA Jong Talent

Bijeenkomst NOA Jong Talent

Donderdag 22 juni neemt NOA Jong Talent een kijkje in de 3D printfabriek waarmee Strikolith/Weber Beamix de focus legt op duurzaamheid, industrialisatie en digitalisering. 

Waar: Strikolith/Weber Beamix, Hastelweg 161 in Eindhoven
Wanneer: Donderdag 22 juni 2023 
Hoe laat: Inloop 14.30 uur, start programma 15.00 uur
Diner: 18.15 uur
Einde: 20.30 uur 

Programma

Na een korte intro van Strikolith/Weber-Beamix neemt bedrijfscoach Bert Vastert ons mee naar een blik op de toekomst. Als alles uit de 3D-printer komt, hoe moet je bedrijf dan omgaan met die veranderingen? Maar misschien nog wel belangrijker, hoe krijg je jouw (weerbarstige) personeel zover dat zij er ook enthousiast over worden? Aansluitend bezoeken we de 3D printfabriek en gaan we de eerste bewoonde 3D-betongeprinte woning bezoeken.

Inschrijven

Zien we je op 22 juni a.s. in Eindhoven? Neem gerust een NOA-collega mee die nog niet eerder bij NOA Jong Talent is geweest! Eenieder tot 40 jaar met een onderneming in de afbouw - of die tenminste de aspiratie heeft om een afbouwbedrijf in de nabije toekomst te managen of over te nemen - is van harte welkom om zich bij ons verder te ontwikkelen. Zorg er wel voor dat hij/zij zich inschrijft, zodat wij weten wie er komen.

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl