24 maart 2022
Bijeenkomst NOA Jong Talent

Bijeenkomst NOA Jong Talent

Donderdag 24 maart organiseert NOA Jong Talent haar eerste activiteit van 2022. We combineren 2 ludieke workshops waarmee je inzicht krijgt in jouw gedrag en energie, zodat je die kunt inzetten voor een optimale samenwerking. Doe je mee?

Waar: LLanfarian Events, Polderstraat 34 in Heteren 
Wanneer: Donderdag 24 maart 2022 
Hoe laat: Inloop 13.30 uur, start workshop 14.00 uur

Workshop Schapendrijven

Wist je dat veel dieren jouw persoonlijke gedrag intuïtief zeer goed kunnen spiegelen? We gaan daarom een workshop Schapendrijven volgen. Door middel van diverse opdrachten gaan we de schapen in beweging brengen over een uitdagend parcours. Dit lukt alleen als je met jouw team goed weet samen te werken. Gedurende het parcours krijgen we inzicht in ons gedrag. Inzicht, inspiratie en energie staan deze middag dan ook centraal.

Kookworkshop

Nadat we alle schapen veilig in hun kooi hebben, vertrekken we naar Het Kook College in Wijchen. Daar worden we allereerst ontvangen met een lekker drankje, want dat hebben we dan zeker verdiend! Vervolgens trekken we onze schorten aan en krijgen we uitleg over de te bereiden gerechten. Want ook dat doen we zelf – en voor elkaar! Tijdens het koken is er ruimte om met elkaar te kletsen en bij andere teams te kijken hoe ze het er vanaf brengen tijdens het kokkerellen. Natuurlijk ligt de nadruk op gezellig samen eten en proeven, zodat we met een gevulde maag naar huis vertrekken.

Inschrijven

Zien we je op 24 maart a.s. in Heteren? Neem gerust een NOA-collega mee die nog niet eerder bij NOA Jong Talent is geweest! Eenieder tot 40 jaar met een onderneming in de afbouw - of die tenminste de aspiratie heeft om een afbouwbedrijf in de nabije toekomst te managen of over te nemen - is van harte welkom om zich bij ons verder te ontwikkelen. Zorg er wel voor dat hij/zij zich inschrijft, zodat wij weten wie er komen.

  •  *
  • naam@bedrijf.nl