Even voorstellen
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA

Naam: Raymond Janssen

Bedrijfsnaam: Janssen Stukadoors BV

Wat is de reden dat u in het bestuur wilde plaatsnemen?

“Ik vind het een uitdaging om juist de doelgroep ‘jongeren’ aan te spreken. Omdat zij tegenwoordig vaak een druk sociaal leven hebben.”

Voor welke zaken gaat u zich in de voorliggende bestuursperiode inzetten?

“Ik vind het belangrijk dat er beter gecommuniceerd wordt naar de leden toe, maar ook dat er meer samenwerking plaatsvindt tussen de verschillende afdelingen en sectoren.”

Waarop mogen de leden van NOA u aanspreken?

“NOA-leden mogen mij over alles aanspreken. Ik zal hun vragen zo goed mogelijk beantwoorden en indien nodig hun vraag bij anderen neerleggen.”

Wat zijn volgens u de belangrijkste onderwerpen waar een brancheorganisatie als NOA zich voor moet inzetten?

“Allereerst zijn zij er natuurlijk voor de leden, voor al hun vragen en branche gerichte problemen. Als organisatie vind ik het belangrijk dat NOA zich vooral inzet voor de CAO en de werkgelegenheid (politieke lobby).”

Welke uitdagingen kent de hoofdsector?

“Ik vind de onderlinge samenwerking en communicatie van de leden, afdelingen en sectoren de afgelopen jaren niet goed geweest. Ik denk dat hier een grote uitdaging ligt en wil me er sterk voor maken dat dit beter gaat. Zelf zou ik ook nog graag een technische man zien bij NOA die mensen kan adviseren/sturen waar ze moeten zijn met een vraag. Een soort van nieuwerwetse Hans Geerken (docent Meester Restauratiestukadoor en lid van het Neerlandsch Stucgilde).

Heeft u naast uw ongetwijfeld drukke baan en het bestuurswerk nog tijd voor andere hobby’s? Welke?

“Naast het bedrijfsleven heb ik een gezin met 3 dochters, allen actief in de paardensport. Na een actieve carrière als keeper, loop ik nu graag obstacle runs en ben ik, als de tijd ervoor is, ook regelmatig op de golfbaan te vinden. Verder breng ik vrije tijd graag door met vrienden en mijn gezin, vooral nu de kinderen nog jong zijn.”