Enthousiaste club van jonge mensen
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA

NOA Jong Management

Ben je 40 jaar of jonger, ambitieus en ben je (of wil je) ondernemer (worden), dan zijn we op zoek naar jou! NOA Jong Management is een enthousiaste club van jonge mensen, die enkele keren per jaar bijeen komt om met en van elkaar te leren.

Voor een vereniging heeft jong kader de toekomst: jonge mensen hebben frisse ideeën en kijken anders naar hun bedrijf en de branche dan de ‘gevestigde orde’. Door jonge ondernemers met elkaar in contact te brengen, ontstaan nieuwe ideeën en inzichten waar de vereniging haar voordeel mee kan doen.

Leerzaam en leuk

Daarom organiseert het bestuur van Jong Management verspreid door het jaar activiteiten die leuk en leerzaam zijn voor jonge managers: met behulp van professionals wordt elke keer een ander interessant thema behandeld. De bijeenkomsten zijn interactief, waardoor je door te doen extra veel leert en bovendien ook van elkaar leert. Alle activiteiten worden afgesloten met een gezellig samenzijn: het netwerkelement is erg belangrijk. Door te bouwen aan goede contacten creëer je een breed netwerk dat je een ondernemend leven lang kunt benutten.

Je wordt vanzelf enthousiast en betrokken

De jonge ondernemers zijn enthousiast over de activiteiten en zoeken elkaar vaker op: met elkaar ervaar je geen drempel om naar andere bijeenkomsten van NOA te gaan. Bij NOA Jong Management leer je leeftijdsgenoten kennen met dezelfde ambities en interesses. Vanuit jong ondernemend NOA word je vanzelf betrokken bij de vereniging.

Deelnamecriteria

NOA Jong Management verwelkomt alle jonge mensen, die werkzaam zijn in de bedrijfstakken stukadoren, vloeren, terrazzo, blokkenstellen, natuursteen en plafond- en wandmontage en reeds een onderneming hebben, of tenminste aspiratie hebben om een afbouwbedrijf in de nabije toekomst te managen of over te nemen. Omdat de club niet voor niets ‘jong management’ heet, geldt toetreding tot 40-jarige leeftijd. Als je 45 jaar wordt, stroom je uit. Daarmee voorkomen we dat je af moet haken als je je net op je gemak voelt. Lidmaatschap van NOA Jong Management is gratis als je lid bent van NOA, of als je als werknemer in dienst bent bij een NOA-bedrijf.

Kom ook!

Als je hieronder je gegevens achterlaat, dan ontvang je vanzelf een uitnodiging voor de eerstvolgende bijeenkomst van NOA Jong Management. We hebben ongeveer drie keer per jaar een activiteit, dus het kan even duren voordat je van ons e-mail ontvangt.

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  • - -
    Dag - Maand - Jaar
  • 06-12345678