Even voorstellen
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA

Naam: Marcia Donkers

Bedrijfsnaam: De Vloerenmakers BV

Wat is de reden dat u in het bestuur wilde plaatsnemen?

“NOA heeft door de jaren heen veel voor mij en het bedrijf gedaan en betekend. Dit wil ik graag teruggeven en anderen laten weten wat NOA voor hen op kan leveren.”

Voor welke zaken gaat u zich in de voorliggende bestuursperiode inzetten?

“Ik heb nog geen specifieke zaken ‘toegewezen’ gekregen. Ik wil me eerst zo breed mogelijk oriënteren en daarna bekijken waar ik me dan het beste voor kan inzetten.”

Waarop mogen de leden van NOA u aanspreken?

“Ze mogen al hun vragen en opmerkingen aan me doorgeven. Al dan niet na overleg met het bestuur kunnen we antwoorden geven of vervolgacties nemen.”

Wat zijn volgens u de belangrijkste onderwerpen waar een brancheorganisatie als NOA zich voor moet inzetten?

“Alle onderwerpen zijn belangrijk als een ondernemer daar ondersteuning bij nodig heeft. Het zal vooral zijn dat actuele onderwerpen extra aandacht nodig hebben. Het is niet aan mij (alleen) om te bepalen wat belangrijk is. Dat zullen we allemaal, als lid van NOA, aan moeten geven. Zodat NOA ook de juiste ondersteuning kan geven. Zie dit dus ook meteen als een oproep naar de leden toe. 😉

Welke uitdagingen kent de hoofdsector?

“Het prachtige en het belang van het vak meer in het daglicht zetten en ervoor zorgen dat iedereen trots(er) is op zijn werk, want dat komt elke kwaliteit ten goede. En daarmee hopelijk ook weer de aanwas van jonge mensen die het vak willen leren.”

Heeft u naast uw ongetwijfeld drukke baan en het bestuurswerk nog tijd voor andere hobby’s? Welke?

“Ik ben regelmatig rondom het voetbalveld te vinden, actief als verkeersouder op de basisschool en ga graag kickboksen of hardlopen. En als mijn gezin ook als hobby telt, dan staan zij voorop natuurlijk.”