Van en voor leden
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA

Hoofdsector Plafond- & Wandmontage

De hoofdsector Plafond- & Wandmontage van NOA is toekomstgericht en werkt samen om flexibel en effectief om te gaan met de uitdagingen die op haar afkomen. Die zijn niet gering. In de aankomende jaren zullen de gevolgen van onder meer het Coronavirus en de oorlog in Oekraïne naar verwachting nog merkbaar zijn. Dat heeft zijn weerslag op personeelsbezetting, beschikbaarheid en prijzen van materiaal, planning werkzaamheden, enz. Daarbij komen allerlei nieuwe marktontwikkelingen en nieuwe wetgeving op de leden af. Als bestuur proberen we hierop concreet te acteren door leden te betrekken, informatie uit te wisselen, maar ook bijeenkomsten te organiseren om onze leden hierover te blijven informeren. 

Bestuur hoofdsector Plafond- & Wandmontage 

De bestuurssamenstelling is als volgt: 

S. (Sidney) Haarmans
Voorzitter

Mail Sidney

Sidney stelt zich voor

H. (Hans) Jonk

Mail Hans

H.D. (Hilco) Nijmeijer

Mail Hilco

Hilco stelt zich voor

M.J.Th. (Marc) Zandvliet

Mail Marc

Marc stelt zich voor

Voor alle vragen is jullie contactpersoon sectormanager Plafond- & Wandmontage Bob Buijs

Mail Bob Buijs

Of bel op 06 - 82 11 74 90

Leden

De hoofdsector Plafond- & Wandmontage bestaat uit alle NOA-bedrijven die plafond- en wandmontagewerkzaamheden uitvoeren. Van gipsplaten plafonds, tot akoestische, geheel naadloze, of houten plafonds en van een klimaatplafond tot een spanplafond; échte specialisten zijn aangesloten bij NOA. En van snelle gipskartonwanden, tot systeemwanden, glazen binnenwanden, of de totale binnen afbouw. Een belangrijk deel van de bedrijven, werkzaam in de bouw, afbouw, renovatie, en/of onderhoudssector is lid van NOA. We moeten ons blijven inspannen om zoveel mogelijk plafond- en wandmontagebedrijven als lid te verwelkomen en een lidmaatschap aantrekkelijk en nuttig te maken. Door het organiseren van jaarlijkse activiteiten, waarbij zowel inhoudelijke als technische zaken worden besproken, is er natuurlijk volop ruimte voor ontmoeting met collega's en om van elkaars ervaringen te leren. De hoofdsector heeft leden en begunstigende leden. Wij vinden de interactie tussen leden en begunstigende leden van groot belang en blijven scherp hoe we dit geoptimaliseerd houden. Het lidmaatschap van NOA moet aantoonbaar voordeel opleveren. En dat doet het ook. 

Gemeenschappelijke belangen zijn o.a.:

  • Algemene dienstverlening en algemene belangenbehartiging 
  • Goede opleidingen voor alle bedrijfstypes 
  • Duurzame inzetbaarheid van werknemers, ook door goede arbeidsomstandigheden
  • Actueel informeren over brancheontwikkelingen
  • CAO die aansluit op de praktijk in de bedrijven
  • Adviseren leden bij ondernemersvragen
  • Een sterke branchevereniging die de plafond- en wandmontagebranche maximaal van dienst is.

Hoofdsector activiteiten

  • We organiseren enkele keren per jaar regiobijeenkomsten door het land waarbij naast een unieke kijk achter de schermen bij onder andere leden, leveranciers en/of handelshuizen actuele onderwerpen worden besproken en men elkaar weer even kan spreken onder het genot van een hapje en een drankje. 
  • We organiseren een jaardag waarbij naast de ledenvergadering en het ontmoeten van (nieuwe) relaties tal van leveranciers op deze dag hun nieuwste producten, machines, gereedschappen, software en andere innovaties presenteren.
  • We organiseren bijeenkomsten voor de begunstigende leden om elkaar te informeren over ontwikkelingen in de sector en wat de speerpunten vanuit NOA zijn voor de hoofdsector.

Bekijk in onze agenda welke activiteiten er komende tijd gepland staan

Opleidingen

De opleiding Plafond- en wandmonteur (niveau 2) is te volgen als BBL-opleiding en door middel van praktijktrainingen. Voor meer informatie zie de website van Savantis of neem contact op met Patrick Vos van Savantis.