'Verenigingshonk' voor de afbouw
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA

Afbouwcentrum Veenendaal

Het NOA-Afbouwcentrum in Veenendaal is ons ‘verenigingshonk’. Het secretariaat is er gevestigd, er zijn meerdere vergader/scholingsruimtes, een uitgebreide praktijkhal en een bijzondere Stijlkamer en Silberling lokaal. Ook de NOA-huisadvocaten houden er kantoor en wordt een deel van de beneden verdieping bemenst door collega’s van de Aannemersfederatie Nederland, waarmee we samen stichting AFNL-NOA hebben voor de politieke lobby.

NOA-Afbouwcentrum Veenendaal
NOA-Afbouwcentrum Veenendaal

Het NOA-pand aan de Nieuweweg 226 in Veenendaal biedt plaats aan de secretariaten van NOA en de Aannemersfederatie Nederland (AFNL). Op de begane grond tref je de medewerkers van AFNL, op de eerste verdieping zijn de kantoren van de NOA-collega’s en op de tweede verdieping zijn de huisadvocaten van NOA gevestigd.

Bij binnenkomst word je direct verwelkomd door onze receptioniste. En onze dames van het bedrijfsrestaurant schenken graag een verse mok koffie in. NOA heeft meerdere vergaderzalen, die veelvuldig worden gebruikt en een ruime praktijkhal voor vaktechnisch onderwijs en cursussen. Er is een apart Silberling lokaal met allerlei stucmallen en de ‘Stijlkamer’ is het paradepaardje, rijk voorzien van ornamenteel stucwerk. Natuurlijk zijn er in het pand ook verschillende vloerafwerkingen en systeemplafonds te zien. In de Terrazzozaal zijn meerdere terrazzo kunstwerken te bewonderen.

Vergaderaccommodatie

Vanwege onze centrale ligging zijn de vergadermogelijkheden bij NOA zeer interessant! Met regelmaat organiseren andere instellingen, die nauw bij de sector betrokken zijn, bij NOA hun vergaderingen, cursusdagen, of andere bijeenkomsten. Hiervoor hebben we een speciaal reserveringssysteem, zodat u direct aan kunt geven van welke faciliteiten u gebruik wenst te maken.

Ook begunstigende leden kunnen gebruik maken van (een deel van) onze praktijkhal of een vergaderruimte/theorielokaal. Lees er meer over in het Informatieboek begunstigend lidmaatschap.

Kom gerust eens binnen voor een kop koffie, we heten u graag welkom! Uiteraard hanteren wij voor ieder bezoek en alle bijeenkomsten de actuele corona-richtlijnen.

Bezoekadres NOA
Nieuweweg 226
3905 LT Veenendaal

Download routebeschrijving