Handige afbouwbrochure met producten voor diverse werkprocessen
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
19 december 2022

Ledenvoordeel bij Würth

NOA en begunstigend lid Würth hebben het voordeel voor NOA-leden opnieuw in kaart gebracht. Er is een interessant assortiment samengesteld voor diverse werkprocessen in de afbouw. Gemiddeld genomen heb je als NOA-lid 18% voordeel t.o.v. niet NOA-leden.

Veel meer dan Schroeven alleen!

Würth is in de bouw vooral bekend van alle schroeven, maar ze bieden veel meer dan dat. Tot hun leveringsprogramma behoren bevestigingsmaterialen, ankers en pluggen, onderhouds-, lijm- en kitproducten, elektrische-, perslucht- en handgereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, verspanende gereedschappen, werkplaatsuitrusting en opbergsystemen. Alles wat je nodig hebt op de bouwplaats en in jouw opslagruimte kun je bij Würth bestellen. 

Afbouw brochure

Om het je wat makkelijker te maken, biedt Würth een leidraad voor producten en oplossingen in de afbouw. Voor de diverse werkprocessen zijn alvast een aantal keuzes gemaakt uit het totale Würth-assortiment van 125.000 producten. Met deze brochure bieden wij hulp bij de oriëntatie. Veel plezier! Download de Afbouwbrochure

Bestellen

Bestellen kan simpel en snel. In de webshop, met de Würth-app, of in de bijna 40 Shops en natuurlijk bij jouw eigen vertegenwoordiger. Alle producten die voor 16:30 uur zijn besteld, worden in principe de volgende werkdag geleverd. Dat kan ook op een locatie naar keuze!

Deel dit artikel: