Ontdek de kwaliteit en expertise van Alvernis
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
26 juni 2024

Kwalitatieve afbouwgereedschappen

Tijden veranderen en Alvernis verandert mee! Dit begunstigend lid is trots om enkele spannende updates binnen hun bedrijf te delen. En wellicht is dit voor jou als lid van NOA hét moment om kennis te maken met Alvernis – de betrouwbare partner voor hoogwaardige afbouw gereedschappen.

Frank Reinders is door Alvernis onlangs verwelkomd als mede-eigenaar. Met Frank aan boord brengen ze nog meer kennis en innovatie in huis. Dit betekent voor NOA-leden de beste service en de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector.

Frisse nieuwe look en innovaties

  • Modern logo en beeldmerk: Het nieuwe logo van Alvernis weerspiegelt hun toewijding aan vernieuwing en kwaliteit. Je herkent hun direct aan de frisse uitstraling.
  • Gebruiksvriendelijke website: Alvernis heeft de website geheel vernieuwd. Deze biedt een modern design en een compleet nieuw bestelsysteem. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik. Vraag vandaag nog jouw inloggegevens aan!
  • Actief op sociale media: Alvernis heeft de online aanwezigheid versterkt met behulp van experts. Volg Alvernis voor de laatste updates, trends en innovaties in de gereedschappen van de afbouwwereld!
  • Stoer Doordagt beeldmerk: Het vernieuwde beeldmerk van Doordagt gereedschap straalt kracht en moderniteit uit - precies wat je zoekt in hoogwaardig gereedschap.

Waarom kiezen voor Alvernis?

  • Uitmuntende kwaliteit: Alvernis wil gereedschappen aanbieden die van zeer hoge kwaliteit zijn, ontworpen om te voldoen aan de strengste eisen in de afbouwsector.
  • Diepgaande kennis in afbouw: Met jarenlange ervaring en expertise in de afbouw, weten de specialisten van Alvernis precies wat je nodig hebt om jouw projecten succesvol af te ronden.
  • Persoonlijke aanpak: Bij Alvernis sta je als klant centraal. Ze blijven trouw aan een informele en toegankelijke benadering.
  • Duurzaamheid: Alvernis zet zich in voor duurzame producten en processen in opslag, distributie en productie van hun gereedschap.

Speciaal voor handelaren

Alvernis levert uitsluitend via de groothandel, maar staat altijd open voor vragen, opmerkingen of verzoeken van verwerkers. Feedback van NOA-leden is zeer gewenst en helpt Alvernis om beter te begrijpen wat er speelt in de markt en hun producten en diensten voortdurend te verbeteren.

Kijk voor de dichtstbijzijnde Alvernis dealer op hun website.

Duurzaam bouwen, langdurig vertrouwen

Met de doorgevoerde vernieuwingen staat Alvernis klaar om samen te bouwen aan een succesvolle samenwerking. Ze staan klaar om je te ondersteunen met de beste producten en service. Neem vandaag nog contact op en ontdek wat ze voor je kunnen betekenen!

Deel dit artikel: