'De afbouw, is de mooiste sector die er is'
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
23 juli 2021

John Kerstens voorgedragen als nieuwe voorzitter NOA

Het Hoofdbestuur van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) heeft John Kerstens voorgedragen als opvolger van voorzitter Ger Jaarsma. 

Foto: Maartje Kuperus
Foto: Maartje Kuperus

John Kerstens had bijna acht jaar zitting in de Tweede Kamer voor de PvdA. Hij was daar onder meer woordvoerder Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Daarvoor was hij voorzitter en cao-onderhandelaar van FNV Bouw.

Sinds 1 april jl. is Kerstens voorzitter van de Koepel Gepensioneerden, de grootste seniorenorganisatie in ons land. Die functie gaat hij - als hij op 23 september a.s. door de Algemene Ledenvergadering wordt benoemd - combineren met het voorzitterschap van NOA.

Kerstens heeft ‘ontzettend veel zin’ om bij de NOA aan de slag te gaan: ‘De bouw, en dan met name de afbouw (van vloeren tot plafonds) is de mooiste sector die er is. Ik draag graag, samen met het bestuur en de leden, mijn steentje bij aan het nog beter op de kaart zetten van de vereniging binnen de bouwkolom en daarbuiten.’

Het bestuur van NOA is er van overtuigd dat John Kerstens bij uitstek de geschikte kandidaat-voorzitter is om NOA verder de toekomst in te leiden en de verbinding tussen bestuur, sectoren en leden te versterken. 

Deel dit artikel: