24 september 2020
Vloerendag

Vloerendag

Op donderdag 24 september 2020 vindt de Vloerendag plaats in het pand van NOA te Veenendaal. Dit dynamische evenement is dé ontmoetingsdag voor leveranciers en vloerenbedrijven die zandcement-, gietdek-, monoliet-, kunststof- en terrazzovloeren vervaardigen of behandelen.

Er komt een infomarkt (“beurs”) waar ongeveer 40 leveranciers en instellingen zich presenteren. Natuurlijk is er ook een buitenterrein voor het nieuwste groot materieel. En we bieden in parallelsessies een interessant lezingenprogramma. De sprekers lichten producten, systemen, diensten, ontwikkelingen of praktische wetenswaardigheden in en voor de vloerenbranche nader toe.

Als service kunnen bezoekers vooraf vragen stellen over tal van onderwerpen: technisch, juridisch, CAO, pensioen etc. NOA zal proberen op de Vloerendag een afspraak in te plannen met een specialist voor een speeddate!

Om 16.00 uur vindt het Cobouw Café plaats. Deskundigen uit de bouwbranche en de vloerenbranche worden door Cobouw-redacteuren geïnterviewd en gaan in op de toekomst.

Oftewel een dag die u niet mag missen.

Meer info voor exposanten

Meer info voor bezoekers