23 januari 2024
SGB - Workshop AI & Wkb

SGB - Workshop AI & Wkb

In het nieuwe jaar gaan we voortvarend aan de slag met Artificial Intelligence, afgekort AI. We houden speciaal voor alle SGB-leden een AI Discovery sessie/Marketing Strategie op dinsdag 23 januari 2024

Waarom een workshop AI?

Of je nu wil of niet; AI gaat impact hebben op iedere organisatie en ieder business model. Iedere strategie moet dus worden bijgestuurd. Door nu te starten, kun je een voorsprong opbouwen en in rust de juiste stappen nemen. Ervaring met AI is absoluut niet nodig.

Agenda en investering

Het is een interactieve sessie waarbij we samen tot inzichten komen, Wouter van Mierlo van Adwise informeert, inspireert en daagt ons uit. De interactieve sessie duurt 2,5 uur met de volgende agenda:

  • Introductie AI (Wat kan er al? En wat kan er straks?)
  • Impact op jullie business en industrie (kansen en bedreigingen)
  • Mogelijke use cases (Om morgen te versnellen t.o.v. concurrentie)
  • De next steps om AI gedegen te integreren in je strategie

Moet ik dit allemaal wel weten?

Het is cruciaal om te weten welke mogelijkheden AI (nu en straks) biedt en welke impact dit kan hebben op je organisatie, de markt en gehele industrie. Hoe kan AI onze business morgen al versnellen? Hoe kunnen we een voorsprong realiseren (of behouden) ten opzichte van onze concurrenten? Dit zijn o.a. vragen die iedere organisatie zichzelf zou moet stellen.

Voor wie is het?

Voor directie en management die verantwoordelijk zijn voor de strategie en het duurzame succes van de organisatie.

Workshop Wet kwaliteitsborging

Omdat er tijdens de laatste bijeenkomst en in Marokko nog redelijk veel vragen kwamen over de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen heb ik op dezelde dinsdag van de AI workshop (23 januari) ook onze huisadvocate Ingeborg van Leusden bereid gevonden ons nog verder op weg te helpen met alle uitdagingen van deze wetgeving en is er voldoende ruimte om hierover samen te sparren.

Het totale programma voor dinsdag 23 januari 2024 komt er dan als volgt uit te zien:

13.30 uurInloop
14.00 - 15.00 uurWet kwaliteitsborging met advocate Ingeborg van Leusden
15.00 - 17.30 uurWorkshop AI Discovery
17.30 uurAfsluiting met een hapje & drankje

Dit alles vindt plaats op het NOA-kantoor, De Smalle Zijde 20A in Veenendaal.

Vergeet niet je laptop of tablet mee te nemen!

Aanmelden Workshop

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  • naam@bedrijf.nl