24 mei 2024
OZP Bijeenkomst Utrecht

OZP Bijeenkomst Utrecht

Als ondernemer zonder personeel neem je zelf alle beslissingen, doe je zelf al het werk én ben je vaak in je eentje aan het werk. Die vrijheid is fijn, maar soms is het ook prettig om eens met andere ondernemers te sparren; vragen hoe een andere OZP-er iets doet, alledaagse of juist bijzondere zaken bespreken en met gelijkgestemden je kijk op de markt doornemen? Daarom nodigen we jou en je partner van harte uit voor de NOA-OZP Afbouw Netwerkbijeenkomst op vrijdag 24 mei a.s. in Utrecht.

Eerder hielden we netwerkbijeenkomsten, die alleen voor NOA-ondernemers zonder personeel bij te wonen waren. Op 24 mei ontmoet je nog steeds NOA-ondernemers zonder personeel, maar zijn ook de partners van harte welkom! Wat gaan we doen?

NOA-OZP Walking & Floating lunch
Vrijdag 24 mei 2024, van 14:00 tot circa 18:00 uur

We verwelkomen jou en je partner graag om 14:00 uur bij “De Utrechter”. Deze stadsbrasserie is lekker hip en centraal gelegen. We nuttigen daar gezamenlijk een voorgerecht.

Om 15:00 uur halen de stadsgidsen ons op voor een bijzondere wandeling langs verschillende bezienswaardigheden in Utrecht. We bekijken mysterieuze hofjes en architectuurpareltjes, terwijl de gidsen ons smeuïge vertelsels geven. De wandeling eindigt bij het volgende restaurant: StadskasteelRestaurant Oudaen is een bijzonder gebouw, dat al sinds 1296 gevestigd is in het stadshart. Ga lekker zitten, kies andere tafelpartners dan bij De Utrechter zodat je met veel verschillende collega-ondernemers van gedachten kunt wisselen en laat je verwennen met een luxe lunch.

Na de lunch ligt de boot klaar aan de kade. We varen ontspannen door de grachten, zodat je een goed beeld krijgt van de prachtige werfkelders, de historische gebouwen en de bruisende stad. Op de boot wordt nog een glaasje met dessert geserveerd. Zodra we rond 18:00 uur weer aan de kade worden afgezet, nemen we afscheid en hopen we dat iedereen terugkijkt op een aangename middag met goede gesprekken.

14.00 - 15.00 uurVoorgerecht bij restaurant De Utrechter
15.00 - 15.45 uurWandelen met gids
15.50 - 16.30 uurHoofdgerecht bij restaurant Oudaen
16.30 - 18.00 uurNagerecht op de boot

Aanmelden

Deelname aan het netwerkevent is kosteloos. Na inschrijving rekenen we natuurlijk wel op jouw/jullie komst, zodat we geen onnodige kosten maken. 

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

Inschrijven

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  • 06-12345678
  •  *
    naam@bedrijf.nl