14 januari 2023
Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

Traditiegetrouw organiseren we op de tweede zaterdag van het nieuwe jaar onze NOA Nieuwjaarsreceptie. We verwelkomen alle leden, begunstigende leden, senior- en ereleden én bijzondere relaties graag 14 januari tussen 16.00 en 19.00 uur in ons NOA-pand aan De Smalle Zijde 20A te Veenendaal.

Voor de Nieuwjaarsreceptie bouwen we ons restaurant en de ontmoetingsruimtes om in winterse sferen, met gezellige zitjes en statafels. Onder het genot van een drankje heb je daar alle gelegenheid om met bekenden en collega-ondernemers bij te praten. Om 16.30 uur willen we na een korte Nieuwjaarsspeech van onze voorzitter gezamenlijk een toost uitbrengen op een heel succesvol en gezond 2023!

Winter BBQ

Ook buiten creëren we een sfeervol ‘winterplein’ met lichtjes en vuurkorven. Daar zullen koks op hun green eggs overheerlijke gerechtjes bereiden. Je kunt dus met een goed gevulde buik – én tips van de barbecue masters – terug naar huis. We hopen op een gezellige Nieuwjaarsborrel, waar veel van onze trouwe bezoekers weer naartoe komen! Ben je nog niet eerder op de NOA Nieuwjaarsreceptie geweest? Dan is 14 januari 2023 hét moment om daar een nieuwe jaarlijkse traditie van te gaan maken.

Parkeren

Bezoekers kunnen parkeren op het grote parkeerterrein achter het NOA-gebouw. Gelieve stapvoets te rijden en alleen op het parkeerterrein en in de parkeervakken langs het gebouw te parkeren. Indien dit vol is op het moment van aankomst, dan is er in de zijstraten van De Smalle Zijde voldoende parkeergelegenheid en zeker bij de Woonboulevard (Groenveldselaan 55), circa 400 meter verderop in de straat.

Aanmelden

Voor de organisatie is het fijn om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Daarom ontvangen we graag je inschrijving via onderstaand formulier:

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden. 

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl