13 januari 2024
Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

Traditiegetrouw organiseren we op de tweede zaterdag van het nieuwe jaar onze NOA Nieuwjaarsreceptie. We verwelkomen alle leden, begunstigende leden, senior- en ereleden én bijzondere relaties graag 13 januari tussen 15.00 en 18.00 uur in ons NOA-pand aan De Smalle Zijde 20A te Veenendaal.

Wanneer: zaterdag 13 januari 2024
Hoe laat: van 15.00 tot 18.00 uur
Waar: NOA, De Smalle Zijde 20A Veenendaal

Graag verwelkomen we je in ons Huis van de Afbouw. Onder het genot van een drankje heb je alle gelegenheid om met bekenden en collega-ondernemers bij te praten. Natuurlijk mag de Nieuwjaarsspeech van onze voorzitter daar niet bij ontbreken. Gezamenlijk kunnen we daarna het glas heffen om een toost uit te brengen op een heel succesvol en gezond 2024!

Parkeren

Je kunt parkeren op het grote parkeerterrein achter het NOA-gebouw. Gelieve stapvoets te rijden en alleen op het parkeerterrein en in de parkeervakken langs het gebouw te parkeren. Indien dit vol is op het moment van aankomst, dan is er in de zijstraten van De Smalle Zijde voldoende parkeergelegenheid en zeker bij de Woonboulevard (Groeneveldselaan 55).

Aanmelden

Voor de organisatie is het fijn om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Daarom ontvangen we graag je inschrijving via onderstaand formulier:

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden. 

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl