26 maart 2024
Ledenbijeenkomst SGB

Ledenbijeenkomst SGB

 Ledenvergadering SGB met exclusieve rondleiding en alles over Zero-Emissie bij Jetstone te Deurne.

Jetstone

31 jaar geleden startte Jetstone in een bescheiden landbouwschuur, om zich te ontwikkelen tot een van de meest toonaangevende producenten in Europa op het gebied van steenachtige werkbladen. In de loop der jaren heeft Jetstone diverse uitdagingen het hoofd geboden - van een ingrijpende computerhack tot het managen van een aanzienlijke groei tijdens de coronapandemie, en recentelijk de intensieve discussies rondom kwartsstof.

Rondleiding

Wij nodigen je uit voor een exclusieve rondleiding door het indrukwekkende bedrijf van Jetstone, waarbij we een uniek kijkje achter de schermen krijgen. Tijdens deze bijeenkomst zullen we ons verdiepen in de diverse uitdagingen waar Jetstone mee te maken heeft gehad, inclusief de maatregelen rondom veiligheid, nieuwbouwprojecten en een speciale focus zal liggen op hun proactieve benadering van het kwartsstof vraagstuk, een onderwerp dat steeds meer relevantie krijgt binnen onze gehele afbouwbranche.

Belangrijk onderdeel van de dag: zero-emissie discussie

Na de rondleiding zetten we de Ledenvergadering voort en starten met een cruciale discussie over zero-emissie, een thema dat ons allemaal raakt. We duiken in vragen zoals: Hoe implementeren we dit? Wanneer beginnen we? En wat te doen als de monteur bij thuiskomst ziet dat de laadpaal bezet is en wanneer de actieradius met aanhanger te kort schiet? Moet dit alles in de baas zijn tijd worden opgelost?

Om deze vragen te tackelen, hebben we experts Wouter Brookman van VNO-NCW MKB-Nederland en Fred van den Brink van Renault, onze Ledenvoordeelpartner, uitgenodigd om hun expertise en inzichten met ons te delen. Dit gesprek is niet alleen essentieel voor het navigeren door de transitie naar zero-emissie, maar ook voor het begrijpen van de praktische implicaties voor onze dagelijkse operaties. We staan voor een transitie die noodzakelijk is, maar nog lang niet volledig is uitgewerkt. Dit wordt een kans om diepgaand in te gaan op de materie, ervaringen uit te wisselen, en samen naar oplossingen te zoeken die werkbaar zijn voor onze sector.

Jetstone (Productielocatie)

Let op adres: As, 5753 SX Deurne

12.00 - 12.45 uurInloop met lunch
12.45 - 13.15 uurPresentatie over zero-emissie door NOA-ledenvoordeelpartner Fred van den Brink van Renault
13.15 - 13.45 uurPresentatie door kenner zero-emissie Wouter Brookman van VNO-NCW/MKB-Nederland
13.45 - 14.15 uurWelkomstwoord door John van den Heuvel, directeur Jetstone
14.15 - 16.00 uurRondleiding door productiehal van Jetstone
16.00 - 16.15 uurKorte pauze
16.15 - 17.45 uurStart Ledenvergadering
17.45 uurVertrek naar Restaurant Clouds, Markt 2 te Deurne

Aanmelden

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  • naam@bedrijf.nl
  •  *