18 april 2023
Ledenbijeenkomst SGB

Ledenbijeenkomst SGB

Leden van NOA Sector Grootbedrijven bezoeken dinsdag 18 april a.s. een bezoek aan Wiggers in Winterswijk

In het Oosten van het land is het prachtige bedrijf Wiggers gevestigd. In Winterswijk ontwikkelen, produceren en vermarkten zij innovatieve profielen, plaatoplossingen en producten voor bedrijven in de industrie, interieurbouw, jachtinterieurbouw, handel en bouw. Absoluut een heel interessant bedrijf voor de SGB-leden om te bezoeken. Wiggers verzorgt onze lunch, geeft ons een rondleiding en Gerrit Hartman, de directeur, vertelt ons graag hoe zij de kwaliteit handhaven en hoe zij onder andere Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Natuurlijk hebben we ook andere interessante sprekers én we gaan deze middag iets anders doen dan anders, jullie krijgen een interactieve workshop Process Communication Model® (PCM). PCM is een gedrags- en communicatiemodel dat je leert observeren en inzicht geeft in eigen gedrag, psychologische behoeften, voorkeursstijlen en het gedrag en de wijze van communiceren van anderen, het waarom en het voorkomen van conflicten, stress en miscommunicatie. Je gaat ervaren, zonder dat je jezelf helemaal bloot hoeft te geven, wat dat inzicht voor jou en je bedrijf kan betekenen en hoe je dit kunt toepassen in je eigen bedrijf. Monique Bruil gaat ons alles vertellen over gestructureerd denkers, promoters en harmonisers in jouw bedrijf en hoe blijf je met allemaal goed in contact? En zet je je medewerkers in hun kracht?

Aansluitend komen Sven den Brave (directeur), Hermen de Hek en Onno de Vries van TBA praten over de toegevoegde waarde van het Technisch Bureau Afbouw. Hermen vertelt ons ook nog alles over scheurvorming in plafond en wand.

Natuurlijk hebben we erna alle tijd om te netwerken tijdens de borrel en gaan we ergens in het mooie Winterswijk nog een heerlijk hapje eten om deze geslaagde dag gezamenlijk af te kunnen sluiten.

Aanmelden

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
    06-12345678
  •  *
  • 06-12345678