18 april 2023
Ledenbijeenkomst SGB

Ledenbijeenkomst SGB

Leden van NOA Sector Grootbedrijven brengen dinsdag 18 april a.s. een bezoek aan Wiggers in Winterswijk.

In het Oosten van het land is het prachtige bedrijf Wiggers gevestigd. In Winterswijk ontwikkelen, produceren en vermarkten zij innovatieve profielen, plaatoplossingen en producten voor bedrijven in de industrie, interieurbouw, jachtinterieurbouw, handel en bouw. Absoluut een heel interessant bedrijf voor de SGB-leden om te bezoeken. Wiggers verzorgt onze lunch, geeft ons een rondleiding en Gerrit Hartman, de directeur, vertelt ons graag hoe zij de kwaliteit handhaven en hoe zij onder andere Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Met onze ledenvergadering, een aantal interessante sprekers i.c.m. een interactieve workshop, een borrel en meer dan voldoende tijd om met elkaar bij te praten, maken we er weer een goede inhoudelijke middag van. Met een hapje eten hopen we de dag gezamenlijk af te sluiten.

Programma

12.00 - 12.30 uurInloop bij Wiggers
12.30 - 13.45 uurVergadering incl. broodjes
13.45 - 14.00 uurKorte presentatie directeur Gerrit Hartman bij Wiggers
14.00 - 15.00 uurRondgang fabriek in 3 á 4 groepjes
15.00 - 15.15 uurPauze
15.15 - 16.30 uurWorkshop Process Communication Model® door Monique Bruil
16.30 - 17.15 uurSven den Brave, Hermen de Hek en Onno de Vries over de toegevoegde waarde Technisch Bureau Afbouw i.c.m. een borrel
17.45 uurDiner

Wiggers Winterswijk - Gerrit Hartman

Tijdens een rondleiding door de fabriek maak je kennis met het afwerkingsproces waarin Wiggers gespecialiseerd is: ommantelen. Het basismateriaal wordt hierbij bekleed met een toplaag, bijvoorbeeld fineer. Zo bieden zij een droge kant-en-klaar alternatief voor veelvoorkomende afwerkingstechnieken. Een enthousiast team van co-makers denkt mee vanaf de beginfase, maakt prefab afgewerkte profielen en monteert die desgewenst op locatie. Naast een rondleiding hoor je van directeur Gerrit Hartman ook hoe Wiggers de kwaliteit van hun producten waarborgt en hoe zij vorm geven aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Workshop Process Communication Model PCM - Monique Bruil

Wil jij alles uit je dag halen en vol positieve energie samenwerken met oog en oor voor elkaar? Kies er dan voor om zelfbewuster samen te werken door je communicatie en motivatie te versterken, en bij conflictsituaties te kiezen voor positief conflicthantering.

Tijdens een interactieve workshop deelt Monique Bruil hoe je kenmerkend gedrag bij jezelf en bij de mensen waarmee je samenwerkt, leert herkennen en omzet naar iets positiefs. Zodat je als individu, als team en als organisatie kunt gaan voor méér (werk) plezier en resultaat.

Velen van ons worden regelmatig geconfronteerd met onproductieve vergaderingen, geroddel, passief-agressief gedrag, lage betrokkenheid of bijvoorbeeld de nodige weerstand bij veranderingen. Duidelijk voelbaar gedrag en toch is het vaak lastig om dit positief te doorbreken. Leer vanuit begrip en herkenning te werken aan een veilige, nieuwsgierige en consistente (werk)omgeving door leiding te geven zonder drama, want; conflict is niet het probleem, het is de oplossing! Breng het beste naar boven in iedereen. Bouw aan betere relaties binnen je team en organisatie.

Technisch Bureau Afbouw (TBA) – Sven den Brave, Hermen de Hek en Onno de Vries

Wat kan het TBA voor jouw bedrijf betekenen? Waar zijn ze goed in? En wat is nu eigenlijk hun toegevoegde waarde voor jouw bedrijf? En wat is hun belang? “Ontdek oplossingen en voorkom kosten!” dat is de slogan van TBA. De heren praten je graag bij over de actualiteiten in de sector, wat er speelt in het TIO en Hermen vertelt ons ook nog alles over scheurvorming in plafond en wand.

Restaurant

Normaal gesproken is dit restaurant gesloten op dinsdag, maar speciaal voor de Sector Grootbedrijven openen ze haar deuren. Laat je vooral verrassen! Kun je niet wachten? Kijk dan op https://restaurantkruidt.nl/

Adres in navigatie: Restaurant Kruidt, Rapenburgsestraat 26, 7131 CZ Lichtenvoorde

Aanmelden

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
    06-12345678
  • naam@bedrijf.nl
  •  *
  • 06-12345678
  • naam@bedrijf.nl