24 april 2024
Bijeenkomst begunstigende leden sector Plafond- & Wand

Bijeenkomst begunstigende leden sector Plafond- & Wand

Begunstigende leden uit de hoofdsector Plafond- & Wandmontage zijn uitgenodigd om op 24 april naar Veenendaal te komen waarbij ze worden geïnformeerd over de marktontwikkelingen en de ontwikkelingen van de toekomstvisie van het sectorbestuur.

Locatie & Parkeren 

NOA
De Smalle Zijde 20A
3903 LP Veenendaal

Bij NOA is voldoende parkeergelegenheid

Programma

Het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) is een gerenommeerd onderzoeksbureau en geeft economisch inzicht en analyseert ontwikkelingen in de bouw en gebouwde omgeving. Tijdens deze bijeenkomst zullen zij de trends en ontwikkelingen in de Plafond- en Wandmontagesector met ons bespreken, waarbij specifiek de utiliteitsbouw en de ontwikkelingen van het aantal werknemers in de Plafond- en Wandmontagesector wordt meegenomen. Daarnaast zal het sectorbestuur de laatste ontwikkelingen en uitkomsten van de toekomstvisie delen. Aansluitend is er een hapje en een drankje.

16.45 uurOntvangst
17.00 uurPresentatie EIB over marktinformatie en prognoses
17.45 uurWat doet het sectorbestuur voor de sector Plafond- & Wandmontage
18.30 uurHapje & drankje
20.00 uurEinde

Aanmelden

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  • naam@bedrijf.nl
  •  *
  • 06-12345678