Kom jij ons team versterken?
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA

Vacature Gastvrije medewerker bedrijfsrestaurant / zalencentrum m/v

Ben jij een zelfstandig werkende, enthousiaste en sociaal vaardige persoonlijkheid, die graag met een brede glimlach onze leden en gasten van een dampende kop koffie voorziet? En presenteer jij met het grootste plezier een door jouzelf gemaakte lunch? Dan zijn we op zoek naar jou! 

De kantine wordt ‘jouw domein’, waar je de scepter zwaait over het lunchbuffet. En je brengt de vergaderzalen in gereedheid voor de vele vergaderingen en bijeenkomsten die we verzorgen. Ook bestel jij zelfstandig jouw benodigdheden om gasten en collega’s superblij te maken. 

Als medewerker van ons bedrijfsrestaurant (door iedereen gewoon de kantine genoemd) en zalencentrum sta jij altijd klaar voor een warm welkom en een kop koffie of thee. Sterker nog; je bent de meest geliefde medewerker van onze vereniging, want bij ons en onze gasten gaat de liefde door de maag. Jij verzorgt namelijk een van de belangrijkste momenten van de dag: de lunch. Met lekkere broodjes, verse salades, een kop soep of verrassende snack zorg je er voor iedereen graag langs jouw kassa komt. Na de lunch is het afwassen, opruimen, tref je voorbereidingen voor nieuwe vergaderingen en laat je jouw werkterrein spik en span achter. 

Het betreft een parttime functie voor 30 uur per week. Je werkt samen met je directe collega. Op drukke dagen werken jullie nauw samen en op rustige dagen verdelen jullie onderling wie de ochtendshift verzorgt en wie de middagshift doet. Werktijden zijn grotendeels onder kantoortijden, maar je vindt het geen probleem af en toe een keer vroeg op te moeten, of tot in de avond te werken.

Je kerntaken bestaan uit:

 • Het gastvrij verzorgen van koffie/thee en andere dranken
 • Het zelfstandig bereiden van de lunch
 • Het gereedmaken, opruimen en schoonmaken van onze vergaderzalen
 • Er voor zorgen dat de kantine de favoriete plaats is van alle collega’s en gasten; jouw keuken en bedrijfsrestaurant zijn altijd schoon en gezellig
 • Het plaatsen van bestellingen en het up- to-date houden van jouw voorraad, zodat je altijd iets lekkers voor een (onverwachte) vergadering of borrel tevoorschijn kunt toveren
 • In ons registratiesysteem vastleggen wat er in ons bedrijfsrestaurant en zalencentrum wordt verbruikt 

Wat vragen wij van jou:

 • Een HACCP-diploma of de bereidheid deze te halen
 • Ervaring in de (bedrijfs)horeca
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Je bent sociaal vaardig en gastvrij
 • Je houdt er van om jouw werkomgeving schoon te houden
 • Je bent flexibel in jouw werktijden
 • Wat bieden we jou:
 • Een salaris tussen € 1.750,- en € 2.345,-, afhankelijk van jouw werkervaring en op basis van een fulltime dienstverband (40 uur) 
 • Een leuke, informele werkomgeving met fijne collega’s en vrolijke gasten
 • Een parttime functie met veel zelfstandigheid, waarbij je in samenspraak met je directe collega veel vrijheid hebt om je uren in te vullen
 • Allereerst een tijdelijk contract, met uitzicht op een vast dienstverband met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals premievrij pensioen, 25 vrije dagen + 10 ATV-dagen (o.b.v. fulltime dienstverband)

Wie zijn wij

NOA, de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, is de brancheorganisatie voor iets minder dan 1700 ondernemers in de sectoren Stukadoren & Afbouw, Vloeren & Terrazzo, Plafond- & Wandmontage en Natuursteen. Met 16 medewerkers nemen we aangesloten ondernemers letterlijk werk uit handen en organiseren we veel bijeenkomsten, cursussen en vergaderingen. Een deel van ons gebouw verhuren we aan een andere brancheorganisatie in de bouw, onze huisadvocaten en als opleidings- en examenlocatie. Daarom is er in het NOA-huis altijd veel bedrijvigheid. Begin volgend jaar verhuizen we naar een zichtlocatie aan De Smalle Zijde in Veenendaal. Daar vandaan zijn er snelle verbindingen naar zowel de A12 (Den-Haag – Utrecht – Arnhem) als de A15 (Rotterdam – Nijmegen). 

Solliciteren

Spreekt onze vacature je aan? Wil je werken bij een professionele ondernemersorganisatie, waar geen dag hetzelfde is? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV. Een brief is niet strikt noodzakelijk, je mag ook een leuk filmpje insturen waaruit jouw persoonlijkheid en kwaliteiten blijken. Jouw sollicitatie kun je uiterlijk 20 september 2021 mailen aan Gert van de Bovenkamp, beleidsmedewerker financiën & interne organisatie, op g.vandebovenkamp@noa.nl. Heb je vragen over deze functie, dan kun je allereerst ook bellen met Gert via tel. 0318-547373.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.