Kom jij ons team versterken?
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA

Vacature Beleidsmedewerker Sociale Zekerheid en Arbeidsvoorwaarden

Ter uitbreiding van het team zoeken wij een Beleidsmedewerker sociale zekerheid en arbeidsvoorwaarden (32-40 uur).

Wie zijn wij

NOA, De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, is de brancheorganisatie voor 1700 ondernemers in de sectoren stukadoren & afbouw, vloeren & terrazzo, plafond- & wandmontage en natuursteenbewerking. De brancheorganisatie (16 medewerkers) neemt haar ondernemers letterlijk werk uit handen. Ze regelt de cao (afbouw), het pensioen en de opleidingen voor alle werknemers in de bedrijfstak, maar is er ook voor alle individuele vragen van leden. Ook biedt NOA juridisch advies, heeft een incassoservice, geeft reclamevoorbeelden, helpt bij ontslagzaken, ziekteverzuim en nog veel meer. Daarnaast is NOA dé nieuwsbron voor leden en treedt ze namens de branche op als gesprekspartner. Ook profiteren leden van flink wat financiële voordelen die NOA collectief heeft geregeld.

Ter uitbreiding van het team zoeken wij een Beleidsmedewerker sociale zekerheid en arbeidsvoorwaarden (32-40 uur)

Kom jij ons team versterken?

Functie

Als beleidsmedewerker sociale zekerheid en arbeidsvoorwaarden werk je aan de vorming en uitvoerbaarheid van beleid op het gebied van sociale zekerheid, arbeidsvoorwaarden (cao) en arbeidsrecht. Je adviseert en ondersteunt de directie in het politiek bestuurlijk krachtenveld bij het ontwikkelen en realiseren van de ambities van NOA. Ook bied je op proactieve wijze ondersteuning aan de bestuurlijk vertegenwoordiger(s) van NOA in de cao-delegatie. 

Daarnaast onderhoud je zowel in- als externe contacten met een groot aantal commissies, bestuur en de leden en bent voor hen een stevige gesprekspartner. Voor uiteenlopende beleidsthema’s bereid je een passende koers voor en weet je op overtuigende wijze het bestuur en de stakeholders hierin mee te nemen. Je zoekt naar invulling van de beleidsruimte binnen de bestaande wet- en regelgeving. Daarbij houd je de focus op de bedoeling van het beleid en houd je rekening met de veranderende maatschappelijke context en trends op de arbeidsmarkt. Daarnaast ben je eigenaar van verschillende projecten en geef je leden advies via mail en telefoon, via presentaties op bijeenkomsten en andere media. 

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde juridische HBO- of WO-opleiding
  • Je hebt kennis van en relevante werkervaring met beleidsthema’s op het terrein van sociale zekerheid, arbeidsvoorwaarden en arbeidsrecht
  • Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen
  • Je bent een proactieve netwerker, beschikt over overtuigingskracht en bent communicatief vaardig in woord en geschrift
  • Je bent zelfstandig én samenwerkingsgericht
  • Affiniteit met de genoemde sectoren en ondernemers in de afbouw is een pré

Arbeidsvoorwaarden

NOA biedt een zelfstandige functie met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als beleidsmedewerker en sparringpartner voor haar leden. Je zal in de eerste instantie aangesteld worden voor een jaar, bij gebleken geschiktheid kan dit worden omgezet in een vast dienstverband. Tegenover jouw inspanningen staan een goede honorering en voorwaarden; zoals 25 verlofdagen, 10 roostervrije dagen, een premievrij pensioen en een aanvullend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Standplaats

Veenendaal

Interesse

NOA laat zich in deze procedure begeleiden door PolderBanen. Je kunt solliciteren t/m zondag 20 juni via https://polderbanen.nl/vacatures/. Voor aanvullende informatie kun je bellen met Evi Gasseling of Mark Streuer op 073-2032098.