Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA

Meld u aan voor de BBE Award 2020

In 2018 won NOA-lid Kwakman de eerste BBE-Award. Die prijs, voor het meest vooruitstrevende bedrijf binnen de droge afbouw, krijgt dit jaar een vervolg. De BBE Award wordt op 12 november 2020 uitgereikt tijdens de jaarlijkse Plafond & Wanddag. Bedrijven die willen meedingen naar de prestigieuze prijs kunnen vanaf heden worden voorgedragen.

De BBE Award is een initiatief van de NOA hoofdsector Plafond & Wandmontage en NVF en is bedoeld om uitzonderlijke goed presterende afbouwers te belonen en zo andere afbouwbedrijven te inspireren. Alle NOA-leden die werkzaam zijn in de Plafond- en Wandmontagebranche kunnen worden voorgedragen of zichzelf aanmelden.

Een deskundige jury zal een selectie maken uit de nominaties, waarbij gelet wordt op een of meer van de navolgende kenmerken van het betreffende Plafond- en Wandmontagebedrijf:

  • De organisatie en/of organisatiestructuur;
  • De manier van presenteren als bedrijf, digitaal of in de dagelijkse contacten;
  • De serviceverlening of het serviceconcept;
  • Het businessmodel.

De onafhankelijke jury onder voorzitterschap van Peter Vorstenbosch, hoofdredacteur Plafond en Wand, beoordeelt de deelnemende bedrijven en de argumentatie waarom zij de BBE Award verdienen. Uit alle inzendingen worden volgt een longlist van 10 bedrijven die worden uitgenodigd om hun inzending aan de jury te presenteren. Hieruit volgt een shortlist van 3 genomineerden.

Deze drie bedrijven krijgen een videoreportage over hun bedrijf aangeboden. Deze films worden getoond tijdens de uitreiking van de BBE Award op 12 november.

Bent u, of kent u een Plafond- & Wandmontagebedrijf dat voor deze Award in aanmerking komt, aarzel dan niet om hieronder de relevante gegevens in te vullen.

De winnaar van de BBE Award 2020 ontvangt een PR pakket ter waarde van € 3.000,- en mag zich tot 31-12-2021 het beste droge afbouwbedrijf van Nederland noemen.

Bedrijf aanmelden

Hier bij meld ik onderstaand bedrijf aan voor de BBE Award:

  •  *
  • naam@bedrijf.nl
  • 06-12345678