Maak uzelf sterker, volg een training!
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
05 april 2019

NOA Voorjaarsprogramma

We bieden weer nieuwe cursussen en workshops aan, waarmee u uw vakkennis en ondernemersvaardigheden kunt verbreden of verdiepen. De trainingen worden gegeven door experts, met kennis van de afbouw- en natuursteensector. In één of maximaal twee dagen tijd gaat u efficiënt aan de slag met het cursusonderwerp van uw keuze. Dat doet u samen met collega-ondernemers, zodat u tevens van elkaars ervaringen en ideeën kunt leren.

Het NOA Voorjaarsprogramma is een bijscholingsprogramma voor ondernemers in de afbouw. Alle trainingen/workshops worden in samenwerking met Savantis georganiseerd. Alleen individuele bedrijven kunnen inschrijven met deelnemers: de ondernemer zelf, diens (meewerkend) partner, of kaderfunctionarissen (zijnde werkvoorbereider, meewerkend voorman, calculator, medewerker P&O).

Klik onderstaand op het cursusonderwerp voor meer informatie en om direct online in te schrijven:

Sommige cursussen komen in aanmerking voor subsidie vanuit de overheid. Per cursus staat vermeld of en welk bedrag u na het volgen van de cursus terug kunt vragen bij het O&O-fonds. Lees hier over de subsidievoorwaarden.

Deel dit artikel: