Belangstelling om jezelf in 10 lesdagen groots te ontwikkelen?
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
08 september 2022

NOA-Ondernemersopleiding '22/'23

In november willen we weer starten met de NOA-Ondernemersopleiding. “Een geweldig leer- en ontwikkeltraject, waar je jaren later nog steeds profijt van hebt.” Dit zijn niet onze woorden, maar die van een cursist die eerder de NOA-Ondernemersopleiding volgde. Jaarlijks volgt een ‘NOA-klas’ met veel plezier de afwisselende lesdagen. Is het ook iets voor jou?

10 jaar geleden startten we met de NOA-Ondernemersopleiding, omdat we steeds meer vragen kregen van ondernemers, die allemaal te herleiden waren tot één kernprobleem: ik weet heel veel van mijn vak, maar hoe ik een goede ondernemer ben, kan ik nergens leren. Daarom ontwikkelden we 10 afwisselende cursusdagen, waarbij elke lesdag een apart thema wordt uitgediept. De lesstof is specifiek voor ondernemers (in wording) van een stukadoors-, vloeren-, terrazzo-, natuursteen-, of plafond- en wandbedrijf. 

Van strategie tot daadwerkelijk doen

De NOA-Ondernemersopleiding wordt gegeven door verschillende gepassioneerde, deskundige docenten die uitstekend begrijpen hoe het er in de afbouw aan toe gaat. Zij zijn specialist op hun vakgebied en kunnen jou allemaal handigheidjes, waardevolle uitleg en praktische oefeningen geven, waardoor je kunt ervaren hoe je bepaalde zaken in jouw onderneming anders of slimmer kunt doen. Op het gebied van financiën bijvoorbeeld, maar ook communicatie en in de omgang met klanten en medewerkers. Je wordt geholpen om een strategisch plan voor jouw onderneming te maken, maar ook geënthousiasmeerd om het geleerde daadwerkelijk direct de volgende dag in jouw onderneming toe te passen. Na 10 lesdagen en praktische opdrachten beheers je allerlei ondernemersvaardigheden om toekomstgericht te ondernemen. 

Wat leer je tijdens de Ondernemersopleiding

 • Je krijgt de basiskennis van alle bedrijfsaspecten die je als ondernemer moet weten
 • Je gaat je focus verleggen en jouw bedrijf verder professionaliseren
 • Je krijgt nóg meer plezier in ondernemen
 • Je gaat jouw bedrijf vanuit verschillende invalshoeken onderscheidend neerzetten
 • Je maakt actielijsten van dingen die er écht toe doen en gaat er direct mee aan de slag
 • Je leert het beste uit jouw bedrijf te halen

Wanneer en hoe duur?

De bedoeling is om in november te starten en de opleiding eind april af te ronden. Sommige lesdagen zijn overdag, andere cursusdagen starten pas halverwege de middag. Alle lesdagen worden gegeven bij NOA in Veenendaal. Volgens eerdere cursisten is de prijs voor de opleiding (€ 600,- ex btw) echt een schijntje voor wat je allemaal leert. 

Interesse

Heb jij belangstelling om aan de opleiding mee te doen en wil je graag meer informatie? Laat dan onderstaand jouw gegevens achter en we sturen je z.s.m. alle cursusdata met uitgebreide informatie over wat je elke lesdag kunt leren.  

 •  *
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 • 012-3456789
Deel dit artikel:

Laatste nieuws