Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
08 juli 2019

NOA-editie bij Opel

Opel is ledenvoordeelpartner van NOA. Dit betekent dat alle NOA-leden standaard goede service en flinke kortingen krijgen op de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. Opel heeft nu een speciale NOA-editie van de Vivaro en de Combo samengesteld.

De NOA-editie staat voor dé uitvoering die garant staat voor een hoog niveau van veiligheid, flexibiliteit en praktisch gemak. Met zijn zeer complete standaarduitrusting, hoogwaardige kwaliteit én een scherpe prijs heeft de NOA-editie alles om ook jouw bedrijf verder te helpen.

Wil jij ontdekken hoe je kunt profiteren van deze unieke NOA-editie? Schrijf je dan vóór 31 juli in voor de Opel Bedrijfswagens nieuwsbrief. Door je in te schrijven maak je ook direct kans op mooie prijzen!

Win een tankpas ter waarde van € 500,-, een driving experience op het circuit van Zandvoort voor 2 personen, of een volledig verzorgde barbecue voor 5 personen. Om kans te maken op één van deze prijzen, hoef je Opel alleen maar te laten weten met welke bedrijfswagen jij goed jouw werkzaamheden uit kunt voeren en of je voorkeur hebt om te kopen of te leasen.

Direct naar de winpagina van Opel

Deel dit artikel: